Prodej vily, Praha - Braník, Pod svahem, 350 m2

Pod svahem, Praha 4 - Braník

49 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 238 238 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPod svahem, Praha 4 - Braník
IDN320
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná350 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha350 m2
Plocha nemovitosti1033 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Představte si život v domě, který není jen místem k bydlení, ale pravým uměleckým dílem. Luxusní vila 6+kk, známá jako "Dům kloboučníka", se pyšní historickým šarmem a moderním komfortem, a nachází se v prestižní části Prahy 4 - Braník. Tento neobyčejný domov prošel rozsáhlou rekonstrukcí a je připraven poskytnout svým novým majitelům jedinečný životní styl.

Proč by "Dům kloboučníka" měl být vaším novým domovem?
Překrásný výhled a poloha: Vila leží v klidné ulici Pod Svahem a nabízí úchvatný výhled do okolí a zároveň maximální soukromí.

Prostornost a pohodlí: S celkovou rozlohou 350 m² a pozemkem o velikosti 1 033 m², tato třípodlažní vila nabízí dostatek prostoru pro komfortní bydlení velké rodiny i pro návštěvy přátel a známých.

Venkovní prostory a zahrada: Prostorné terasy s možností grilování a velká zahrada s automatickým zaléváním jsou ideální pro relaxaci a venkovní aktivity. Zahrada je osázena jabloněmi, tújemi, vzácnými druhy jedlí a dalšími stromy a keři. K dispozici je také garáž pro dvě auta.

Interiér a vybavení: Vila se může pochlubit promyšleným interiérem, včetně SPA-salonu s bazénem a saunou, luxusně vybavené kuchyně a prostorného obývacího pokoje s krbem. V horním patře se nachází pět samostatných pokojů, včetně dvou ložnic s terasou a vlastní koupelnou.

Moderní technologie: Dům je vybaven klimatizací, podlahovým vytápěním, bezpečnostními dveřmi a kamerovým systémem, které zaručují komfort a bezpečí obyvatel.

"Dům kloboučníka" je opravdovým skvostem, který se jen tak neobjevuje na realitním trhu. Je to místo, kde se snoubí historie s moderními prvky, a kde každý den může být nevšedním zážitkem. Pokud hledáte luxus, pohodlí a jedinečnost, toto je vaše příští adresa. Doporučujeme prohlídku, abyste se mohli sami přesvědčit o kouzlu tohoto mimořádného domova.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Praze 4.