Prodej bytu 4+kk, Praha - Vršovice, Kozácká, 130 m2

Kozácká, Praha 10 - Vršovice

26 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 126 291 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKozácká, Praha 10 - Vršovice
ID230443
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná130 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Bydlení s nádhernými výhledy na park Grébovka a jeho okolí nabízí byt s dispozicí 4+kk, který je situovaný v domě přímo u vstupu do oblíbeného parku.

Byt má vnitřní užitnou plochu 130 m2 a k tomu terasu o velikosti 46 m2, která se táhne po celé délce bytu. Na terasu se vchází ze tří místností - z obývacího pokoje a dvou ložnic.

K bytu náleží dvě parkovací stání v zakladači v podzemní garáži.

Byt se rozkládá ve 4. nadzemním podlaží jako jediný na patře, a proto poskytuje potřebné soukromí. Komfort bydlení zajišťuje také výtah, který vede do patra přímo k bytu.

Dispozičnímu uspořádání dominuje bezesporu velkorysý obývací pokoj, který je svými výhledy celý orientovaný do parku Grébovka. Navazuje na něj oddělená kuchyň, která má vlastní velké okno.
Dvě ložnice jsou orientované do ul. Kozácká a disponují velkými posuvnými dveřmi se vstupem na terasu. Třetí ložnice směřuje opět do Grébovky. Ve všech pokojích je položena parketová podlaha.
V bytě jsou k dispozici dvě koupelny, jedna je přístupná z předsíně a druhá je součástí ložnice.

Velkoformátová okna a posuvné dveře po všech stranách bytu vnášejí do prostoru velké množství přirozeného světla.

Terasa má nově položenou podlahu s izolací, disponuje markýzami, přípojkami na vodu a vířivku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 10.