Prodej bytu 4+kk, Brno, Prokopa Velikého, 126 m2

Prokopa Velikého, Brno

13 922 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 66 348 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaProkopa Velikého, Brno
ID02389
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná139 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha126 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Balkon

Origo partneři v Brně

Popis

Kvalita a styl si své majitele vždy najdou. Vítejte v Rezidenci Prokopa Velikého.
Dovolujeme si představit nový, vkusný, moderní byt v architektonicky zajímavé novostavbě v příjemné brněnské čtvrti Líšeň. Nevšední byt o velikosti 4+kk s obytnou plochou 126,4 m2 vybavený klimatizací se nachází ve 3. nadzemním podlaží. Okouzlí vás prostorným balkonem o velikosti 13,5 m2.

Podlahy v bytě se nesou ve stylu masivní dubové elegance, neotřelá antracitová hliníková okna s venkovními elektrickými žaluziemi dodávají bytu nádech moderního luxusu.

Kuchyňská linka i vkusný nábytek jsou vyrobeny na míru, vše ve vysokém standardu.

Byt disponuje vlastním plynovým kotlem a podlahovým vytápěním, kompaktní technická místnost s napojením na pračku a sušičku skýtá praktické útočiště pro veškeré (ne)zbytnosti.

Bytová jednotka 4+kk se skládá z:
- obývacího pokoje s kuchyňským koutem o velikosti 41 m2
- ložnice o velikosti 2 x 19,1 m2
- pokojem o velikosti 11,9 m2
- haly o velikosti 12,8 m2
- koupelny o velikosti 7,7 m2
- WC o velikosti 1,2 m2
- technické místnosti o velikosti 4,9 m2
- šatny o velikosti 4,4 m2

Byt disponuje 2 vyhrazenými parkovacími místy ve dvoře, v suterénu domu naleznete kočárkárnu a kolárnu.

Líšeň je brněnská část žijící svým specifickým koloritem. Ti, kteří v Líšni bydlí, nedají na tuto čtvrť dopustit. Ti, kteří přijdou odjinud, si rychle zvyknou a nechtějí jinam. Tuto čtvrtě definuje unikátní spojení města a přírody.

Čeká vás v našem bytovém domě Prokopa Velikého příjemný život s přírodou na dosah, s městem za zády a veškerou občanskou vybaveností v okolí.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Brně.