Prodej bytu 1+kk, Dubaj (دبي), Spojené arabské emiráty, 47 m2

Dubaj (دبي), Spojené arabské emiráty

7 771 786 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaDubaj (دبي), Spojené arabské emiráty
ID382
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná47 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři

Popis

Jedinečná příležitost splnit si svůj sen. Luxus a pohodlí nabízí bytová jednotka 1+kk k prodeji v lokalitě Dubaj Marina. Zajistíme Vám, že budete mít od svého nového domova vše, co budete nepředstavitelně potřebovat. 

Dispozice: 
Kochejte se výhledem z dvanáctého patra. Apartmán navržený s jedinečným půdorysem, který maximalizuje prostor. Celková plocha dispozičně řešeného bytu 1+kk je 47 m². Komfortní studio je vybaveno kuchyňskou linkou a vše je vyhotoveno z vysoce kvalitních materiálů. 

Motivaci k pohybu Vám jednoznačně zajistí prémiové fitness centrum či jógové studio. Pro relaxaci a odpočinek Vám naopak poslouží SPA centrum. Dominantou hotelu je střešní bazén s výhledem na město. Nechybí ani restaurace či kavárna, a to přímo v objektu. Všechny tyto možností jsou plně k dispozici všem obyvatelům. 

K bytu je možnost dokoupení parkovacího stání, jehož cena začíná již na 650 000 Kč / 27 097 EUR. 

Lokalita: 
Umístění projektu CONDOR MARINA STAR Dubai na pobřeží usnadňuje život v Dubaji. Condor představuje exkluzivní byty a duplexy v luxusní rezidenční čtvrti Dubaj Marina. Největší uměle vytvořený přístav světa nabízí nekonečné možnosti vyžití i pro ty nejnáročnější. Nábřežní promenádu, známou jako Dubai Marina Walk, lemují elegantní kavárny, restaurace a trhy s výrobky místních umění, nechybí ani přístup ke krásným plážím. Centrum Dubai Marina Mall naopak nabízí svým návštěvníkům nepřeberné množství řetězců značek luxusní módy. 

Do jednoho z nových center Dubaje vede červená linka metra, která zde zastavuje rovnou ve dvou stanicích. Aktuálně z pražského letiště do destinace Dubaj létá pravidelně 70 letů týdně operované pěti různými leteckými společnostmi. Při přímém letu v letadle strávíte přibližně 6 hodin. 

Dubai Marina se tedy stala jednou z turisticky nejvyhledávanější destinací v Dubaji. A Vy nyní můžete být součástí. 

Datum dokončení výstavby již v červnu letošního roku. 

Kupní cena: 7 771 786 Kč
Předpokládané náklady na bydlení 1 500 Kč/m²/ročně a elektřina 200 Kč/m²/měsíčně.

Byty v oblíbené destinaci lze koupit nejen za účelem vlastního bydlení, ale i jako výhodná investice. Odhad ročního výnosu při poskytování pronájmu je 6% z kupní ceny. 

Vyřešíme s Vámi veškeré náležitosti prodeje online bez nutnosti návštěvy destinace. 

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi se s Vámi setkáme osobně na prohlídce nebo u nás v kanceláři.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!