Prodej bytu 4+kk, Brno, Bystrcká, 119 m2

Bystrcká, Brno

15 456 500 Kč
/za nemovitost
cena je uvedena bez parkovacího stání a skladové kóje, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 73 661 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBystrcká, Brno
ID02683
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná119 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Terasa

Origo partneři v Brně

Popis

Hledáte naprosto unikátní, technologicky výjimečné bydlení v Brně, a přesto chcete žít v prostředí přírody? Dovolte nám představit skutečně ojedinělou stavbu bytového domu Rezidence Diorit, jenž je synonymem pro zdravé a chytré bydlení. Unikátní projekt navržený architekty ze studia DRNH vyroste v atraktivní žádané městské části Brno-Komín. Všechny jednotky splní svým pojetím a praktickým uspořádáním očekávání každého zájemce.

Dovolujeme si Vám nabídnout v tomto nízkoenergetickém bytovém domě ke koupi bytovou jednotku 4+kk, označenou č.E 7.03, která se nachází v 7. NP o velikosti 119,7 m2 a terasou 24,7 m2. Cena je uvedena bez parkovacího stání a skladové kóje.

Velmi praktické dispoziční řešení lze uvést jako společný rys všech bytů. Ty budou disponovat balkonem, terasou či lodžií a velká okna od podlahy ke stropu nabídnou neopakovatelný výhled. Ke každému bytu bude náležet parkovací stání s možností instalace wallbox (nabíjecí jednotky pro elektroauto) a skladovací kóje. V rezidenci bude vyhrazena místnost pro kočárky a kola, příchozí uvítá recepce a okouzlí vlastní park pro rezidenty.
Kromě architektury klademe velký důraz na zdravé bydlení v kombinaci s chytrou domácností. Čistý vzduch po celý den představuje základní aspekt této unikátní rezidence, a to díky rekuperační jednotce, která je zahrnuta ve standardu každého bytu. Tuto jednotku a podlahové vytápění bude možné ovládat přes inteligentní domácnost od společnosti Loxone. Do ovládání je možné zakomponovat i další volitelné prvky v rámci výbavy bytu, jako jsou předokenní žaluzie či chlazení. Využíváme technologii tepelných čerpadel země – voda se soustavou 30 geotermálních vrtů hloubky 150 m, která zajistí ohřev vody, teplo a chlazení. Především ale sníží náklady na provoz budovy a závislost na primárních zdrojích tepla. Všechny střechy jsou navíc pokryté zelení - tzv. extenzivní vegetací.

V neposlední řadě je třeba uvést, že v těsné blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost (škola, zdravotnické zařízení, obchody, čerpací stanice a MHD).

Zaujala Vás možnost luxusního bydlení v lukrativní části města Brna v blízkosti přírody i města? Zodpovíme Vám veškeré Vaše dotazy a dodáme kompletní informace o tomto skutečně zdařilém projektu. Kontaktujte nás pro více informací, velmi rádi Vám je poskytneme.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Brně.