Prodej obchodního prostoru, Ostrava, 28. října, 1000 m2

28. října, Ostrava

19 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 92 931 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

Adresa28. října, Ostrava
ID0122
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná1000 m2
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Ostravě

Popis

Nabízíme k prodeji komerční prostory v atraktivní lokalitě na adrese ulici 28. října - Mariánské Hory, nedaleko centra Ostravy. Tato nemovitost je ideální pro investory, kteří hledají lukrativní příležitost s vysokým potenciálem návratnosti investice.

Jedná se o cihlový objekt ve velmi dobrém stavu, který nabízí široké možnosti využití. Patrový dům s celkovým počtem 4 podlaží poskytuje dostatek prostoru pro různé obchodní aktivity. Zastavěná plocha 340m² a užitná plocha cca 1000m2, kterou je možné upravit dle potřeb investora, nabízí dostatek prostoru pro rozvoj podnikání.

V 1.NP a 2.NP je komerční prostor.
V 3.NP jsou dvě bytové jednotky 2kk a 3kk.
Ve 4.NP jsou tři bytové jednotky 2kk, 1+1 a 1+1.

Výhodou této nemovitosti je také přítomnost parkovacích míst, což je pro podnikatelskou činnost velmi důležité. Investoři ocení také výhodnou polohu v blízkosti centra Ostravy, což zaručuje snadnou dostupnost pro zákazníky a zaměstnance.

Nemovitost je ve výborném technickém stavu a bytové jednotky jsou po rekonstrukci. V domě je výtah.
Přítomnost plynovodu zajišťuje komfortní provoz a minimalizuje náklady na provoz.

Tato nemovitost nabízí perfektní příležitost pro investory, kteří hledají stabilní a výnosnou investici. Možnost pronájmu prostor přináší další příjmy a zajišťuje návratnost investice. Vzhledem k současnému stavu nemovitosti je možné okamžitě zahájit podnikání a využít veškerého potenciálu, který tato nemovitost nabízí.

Doporučuji neváhat s prohlídkou, ráda Vás provedu celým objektem. Kontaktujte mě a domluvte si prohlídku pro bližší informace. Těším se na Vás.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!