Prodej obchodního prostoru, Ostrava - Moravská Ostrava, Havlíčkovo nábřeží, 455 m2

Havlíčkovo nábřeží, Moravská Ostrava

19 700 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 93 884 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaHavlíčkovo nábřeží, Moravská Ostrava
ID0116
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná455 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Plocha budovy146 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
VodaMístní zdroj
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Ostravě

Popis

Ve výhradním zastoupení Vám představujeme 4-podlažní komerční dům v historickém centru Ostravy na Havlíčkové nábřeží u mostu Miloše Sýkory. V současné době je dům využívaný jako prodejna zboží.

V období r. 2004-2006 byla provedena totální kvalitní rekonstrukce objektu. Středem objektu byl proveden nosný ocelový průvlak uložen na vnitřních ocelových sloupech. Dům tím získal novou stabilitu a vysokou nosnost pro podnikání v jednotlivých podlaží.

Dům je dle platného územního plánu možné využít i k rekonstrukci jako bytový dům, kanceláře, ubytovací a stravovací služby a nebo zdravotní středisko. Bez dalších náročných úprav je možné dům využít komerčně jako obchodní prostory, lehká výroba, skladování a sportovní centrum.

K domu existuje veškerá projektová dokumentace včetně kolaudačního rozhodnutí.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Ostravě.