Prodej rodinného domu, Čeladná, 130 m2

Čeladná

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČeladná
ID256
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná120 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha130 m2
Plocha nemovitosti3835 m2
Garáž

Origo partneři v Čeladné

Popis

Na Čeladenském TOP místě s výhledem do údolí, na horních pasekách, stojí chalupa jejíž historie sahá do roku 1890. Přesto že chalupa má tento uctihodný věk, je ve velice zachovalém a udržovaném stavu. Jakmile do ní vstoupíte, jako byste se byli teleportování do jiného času. Dotkne se vás duch retra se vším všudy.
Chalupa má tři ložnice, obývák a kuchyň s jídelnou. Dílnu, chlévy, samostatnou dvojgaráž.

Pro ty co hledáte stavební pozemek, je zde možnost dům strhnou a využít celou zastavitelnou parcelu cca 4.080 m2 pro výstavbu nového RD.

Fotky interiéru jsou pouze našem základním webu.

Veškeré informace včetně ceny, vám sdělíme na základě vyplněného formuláře jenž je pod touto inzercí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Čeladné.