Prodej rodinného domu, Plzeň, Na Výsluní, 238 m2

Na Výsluní, Plzeň

18 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 90 072 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Výsluní, Plzeň
ID408
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná238 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti580 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme Vám k prodeji prostorný samostatně stojící rodinný dům, nacházející se na velmi klidném místě na rohu ulic Na Výsluní a Pěnkavova ve velmi žádané lokalitě Čechurov v Plzni.

Jedná se o patrový rodinný dům, jehož dispozice jsou následující:

V 1.NP se nachází vstup do domu s prostorným zádveřím a komorou, chodba, kuchyně s jídelnou (16 m2), pokoj 1 (24 m2), pokoj 2 (13 m2) a koupelna s vanou a WC (6 m2). Z chodby potom vedou schody do patra a do sklepa domu.

V patře se nachází prostorný obývací pokoj (29 m2), na který navazuje pracovna (16 m2), pokoj 3 (24 m2), pokoj 4 (13 m2), chodba, komora a koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC (6 m2). Dále jsou v patře k dispozici dvě terasy, jedna je přístupná z obývacího pokoje a druhá z pokoje 3.

Celkem je v domě 5 samostatných pokojů, pracovna a kuchyně s jídelnou.

Dále je dům částečně podsklepen, a to pod kuchyní. Ve sklepě je umístěn plynový kotel a vnitřní jednotka tepelného čerpadla.

Dále k rodinnému domu patří fungující a plně vybavený obchod s potravinami. Obchod má k dispozici i stroj na výrobu točené zmrzliny a v létě tedy funguje i jako menší kavárna. Je zde k dispozici i menší zahrádka s posezením.

Obchod je umístěn namísto původní garáže domu.

Zastavěná plocha domu včetně obchodu je cca 170 m2 a užitná plocha domu včetně sklepa, teras a obchodu je cca 238 m2.

Vedle domu je k dispozici zahrada s vybudovaným letním posezením a kolnou na nářadí a techniku. Dále je zde umístěno tepelné čerpadlo.

Celková velikost pozemku včetně zahrady a zastavěné plochy pod domem je 580 m2.

Velkou výhodou domu je jeho poloha v rámci čtvrtě Čechurov, která je velmi vyhledávanou lokalitou pro klidné bydlení v rámci Plzně. Jedná se o velmi klidnou část Plzně se zástavbou rodinných domů, ale současně je v docházkové vzdálenosti k dispozici zastávka MHD a další občanská vybavenost. U domu a obchodu jsou velmi dobré parkovací možnosti podél komunikace.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Plzni.