Prodej rodinného domu, Horní Domaslavice, 160 m2

Horní Domaslavice

3 999 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 19 058 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHorní Domaslavice
ID1173
StavbaCihlová
Stav objektuV rekonstrukci
Plocha užitná140 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha160 m2
Plocha nemovitosti827 m2

Origo partneři v Horních Domaslavicích

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům o velikosti 4+kk se započatou rekonstrukci v Horních Domaslavicích. Dům se zastavěnou plochou 87 m2, užitnou 140 m2, spolu se zahradním domkem o zastavěné ploše 20 m2 se nachází na pozemku o celkové výměře 827 m2.

V I.NP. se nachází zádveří, koupelna, ložnice, kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem s přímým vstupem na zahradu.
V II. NP. se nachází půdní prostor s možností vybudovat další dva až tři pokoje se sociálním zázemím.
V I. PP. se nachází sklepní prostor přístupný zevnitř domu.

V domě byla započatá rekonstrukce prvního NP: voda a odpady v plastu, nová elektroinstalace, nově zaizolované podlahy s rozvedeným teplovodním podlahovým topením s anhydridovou stěrkou, nové omítky, příprava na krb.

Dům je napojen na veřejný vodovod a elektřinu, kanalizace a plny není.

Rodinný dům se nachází v žádané lokalitě s dobrou dostupností jak do centra obce, tak na dálnici Český Těšín - Ostrava. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost (škola, školka, autobusová zastávka, atd.). Vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinna uvádět třídu G.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Horních Domaslavicích.