Prodej chaty, Stříbro, 72 m2 (ID: 1167778)

Stříbro

1 790 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 8 531 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaStříbro
ID115
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná72 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha72 m2
Plocha nemovitosti486 m2
Garáž

Origo partneři v Stříbře

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Prožijte toto nadcházející léto v útulné chatě, která se nachází u břehu malebné přehrady Hracholusky v krásné rekreační oblasti Butov na Plzeňsku. Tento koutek přírody nabízí nepřeberné množství možností, jak si užít volný čas. Pokud Vaše srdce zaplesá pro rybolov, sběr borůvek a hub, sportování, relaxaci na pláži, projížďky na kole a parníkem nebo procházky lesem, tato chatka vás určitě nadchne!

Dvoupodlažní chata s podzemním podlažím o celkově velikosti 108 m2(3x36m2) je ideálním místem, kde si můžete odpočinout a nabrat nové síly. Poskytuje pohodlné ubytování pro až 6 osob s možností využití hojných úložných prostorů. V podzemní části najdete praktickou garáž/dílnu o velikosti 36 m2, kde lze uložit zahradní, sportovní a rybářské vybavení včetně loďky na zimu. Přímo u chaty si můžete zaparkovat své auto na vlastním pozemku.

Ano, slyšíte správně. Chata se nachází na vlastním pozemku s oplocenou zahradou, což v této lokalitě rozhodně není samozřejmostí. Navíc může být skvělou investiční příležitostí, kterou můžete využívat k pasivnímu příjmu z krátkodobých pronájmů hlavně v sezoně, kdy je velká poptávka po ubytování a potenciální zisk může být velmi lákavý.

Elektřina o výkonu 240 i 380 V je zavedena přímo do chaty a odpad je sveden do jímky. Pokud plánujete delší pobyt, lze si zde zřídit vrt. Příjezdová cesta je dobře udržovaná a s velmi dobrým dostupem z měst Stříbra i Plzně. V okolí chaty najdete pláž a Butovský vodopád.

Kromě klidného a relaxačního prostředí si můžete užít i skvělý televizní a mobilní signál, takže se zde můžete klidně věnovat i pracovním povinnostem. A když padne tma, můžete se kochat hvězdnou oblohou, kterou z města často nevidíte!

Zajímá Vás tato nemovitost a chtěli byste si ji prohlédnout osobně?
Neváhejte mě kontaktovat. Ráda vám poskytnu bližší informace a společně domluvíme termín prohlídky.
Pokud potřebujete s financováním pomoci, naši finanční experti vám ochotně poradí.

Přijďte se podívat na tuto skvělou nabídku a uvidíte, že to bude nejlepší investice do vašeho volného času stráveného v oblíbené rekreační oblasti Hracholusky!
Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvýhodnější nabídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Stříbře.