Prodej rodinného domu, Jesenice, Na Ochoze, 155 m2

Na Ochoze, Jesenice

14 950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 71 247 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Ochoze, Jesenice
ID0573
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná155 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti482 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Jesenici

Úklidové služby

Popis

Prodej jedinečného rodinného domu 5+1|Terasa 50 m2|2xParkovací stání s celkovou užitnou plochou 155 m2 a pozemkem o výměře 482 m2, který je umístěný na vyhledávané, residenční adrese města Jesenice.

Dům má dvě podlaží:

1NP (68,2 m2) zahrnuje předsíň, chodbu se schodištěm, samostatnou toaletu (plynový kotel), pracovnu/pokoj a veliký obývací pokoj s kompletně vybaveným kuchyňským koutem (indukční varná deska, americká lednice atd.) a vstupem na terasu s pergolou a dále do zahrady.

2NP ( 61.34 m2) disponuje chodbou, šatnou, nadstandardně prostornou ložnicí, dětským pokojem, pokojem pro hosty a koupelnou s vanou a toaletou.

Dále je možné využít podkroví jako úložný prostor (ideální např. na lyže a sezónní oblečení).

Celková vnitřní užitná plocha domu činí 129,54 m2 a je zde 50 m2 terasa zastřešena pergolou.

Dům se prodává včetně kompletního vybavení.

O vytápění a ohřev vody se stará moderní plynový kotel. Díky bezprahovým přechodům je prostor perfektní pro robotický vysavač. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Zahradu je možné zalévat z retenčního barelu na dešťovou vodu.

U domu se nachází rovinatá zahrada s nově vysetým trávníkem a úžasná zeleninová zahrada. Současně je zde zahradní domek a venkovní bazén.

Parkování je možné přímo před domem na dvou zpevněných stání.

Obrovskou výhodou nemovitosti je její umístění v lokalitě s veškerou občanskou vybaveností. Díky oblíbenosti této oblasti zámožnými rodinami se zde nachází několik vyhlášených restaurací, mezinárodní školy (Sunny Canadian International School) a školky, sportovní areály a další vybavení pro nadstandardní životní styl. Současně je skvělá dopravní dostupnost do metropole a díky vnějšímu okruhu i kdekoliv po Praze.

Nedaleko nemovitosti se nachází národní kulturní památka UNESCO Průhonický park, což je ideální místo pro relaxaci a sportovní vyžití.

Top 3:
1. Moderní novostavba s velikou terasou s pergolou.
2. Krásná zahrada se zahradním domkem (zeleninová zahrádka).
3. Nedaleko Průhonického parku | památka UNESCO.

Pro více informací kontaktuje tým MAHOON.

Jsme připraveni Vám vyřídit nejvýhodnější financování nemovitosti a také její následnou správu a pronájem. Umíme připravit komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím související unikátní životní plán prosperity.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jesenici (okr. Praha-západ).