Prodej rodinného domu, Nejdek, Jungmannova, 140 m2 (ID: 1153800)

Jungmannova, Nejdek

3 300 000 Kč
/za nemovitost
Prodej rodinného domu v Nejdku
Hypotéka od 15 727 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJungmannova, Nejdek
ID75
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná195 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha140 m2
Plocha nemovitosti514 m2
Garáž

Origo partneři v Nejdku

Popis

V zastoupení klienta nabízím k prodeji rodinný dům s garáží a zahradou v obci Nejdek. Jedná se o zděný dům velikosti 5+1 umístěný v klidné zástavbě rodinných domů mimo hlavní obchodní a průmyslové centrum. Dispozice domu sestává z původní stavby domu z první republiky a následně její podsklepené dostavby realizované cca před čtyřiceti lety. Vznikl tak prostorný rodinný dům s dostačující velikostí pro pětičlennou rodinu. Bonusem je garáž a zahrada s altánem, poskytující zázemí pro konání rodinných posezení, oslav a relaxaci.
Dům je z větší části v původním stavu po rekonstrukci, která proběhla současně s přístavbou. Přesto však došlo v následujících letech k dalším úpravám. Zejména výměny původních dřevěných oken za nová plastová s izolovanými skly, a to včetně vstupních dveří, dveří na zahradu a do komory. Dalším významným prvkem rekonstrukce bylo zateplení celého domu a sjednocení fasády původního domu s přístavbou a garáží. Střešní krytina je v dobrém stavu, z větší částí plechová.
V přízemí domu se nachází velký obývací pokoj, kterému dominuje krb. Pokoj navazuje na samostatnou kuchyň, V další části je koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Dále ložnice a samostatné WC. Chodbou je přímý vstup na zahradu.
Ve druhém podlaží jsou tři samostatné pokoje.
Na zahradě je altán s krbem pro letní setkání s rodinnou. Pro zahradní nářadí je vymezena samostatná místnost. Do garáže je vjezd z obecní komunikace. Vrata jsou výklopná.
Vytápění domu je radiátory, pro které teplo zajišťuje nový plynový kotel. Je zde možnost i využití původního kotle na pevná paliva. Rozvody radiátorů jsou Cu trubkami.
Dům je v dobrém stavu. Je zde možnost nastěhování do současného stavu domu, případně je na zvážení jeho rekonstrukce. Podlahy jsou v obytných místnostech dřevěné, pokryté kobercem, případně je zvolena plovoucí podlaha. V chodbách a sociálních zařízeních jsou podlahy keramické.
Cenová nabídka domu odpovídá současné situaci na trhu s nemovitostmi. Je důležité si uvědomit, že nemovitost se nachází ve velmi žádané lokalitě, v zástavbě mimo hlavní centrum obce, přesto v dobré dostupné vzdálenosti škol a obchodů.

Těším se na prohlídku této nemovitosti právě s Vámi.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nejdku.