Prodej rodinného domu, Nejdek - Bernov, 132 m2

Bernov

5 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 25 258 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBernov
ID22222
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná261 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy134 m2
Podlahová plocha132 m2
Plocha nemovitosti1060 m2
Plocha zahrady926 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadSeptik
TopeníÚstřední tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon
DopravaSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Nejdku

Popis

Hledáte-li rodinný dům na klidném místě, s jižně orientovanou zahradou, nedaleko lesa, zhruba 15 km od Karlových Varů, pak Vás možná osloví nabídka prodeje nemovitosti v Nejdku - Bernově, v jednom z nejkrásnějších koutů Krušných hor.
Dům prošel před devíti lety rekonstrukcí střechy, oken, dveří, podlah, rozvodů vody a odpadů. Je zateplený. Vytápěn je ústředním topením a kotlem na pevná paliva se zásobníkem, který je v samostatné kotelně za garáží. V kuchyni jsou krbová kamna, kterými lze temperovat část přízemí, chodbu a pokoj v horním patře. Voda je z vlastní studny. Odpady jsou svedeny do septiku.
V přízemí domu je zádveří, chodba s dřevěnými schody do patra, obytná kuchyně s vybavenou linkou ( indukční deska, elektrická + mikrovlnná trouba, myčka ), ložnice, koupelna a prostor, který byl původně garáží a majitelé ho začali předělávat na další místnost. V patře jsou dva samostatné pokoje a světlá chodba s úložnými prostory a pracovním koutem.
Zahrada je kompletně oplocená, na zpevněné části jsou dvě krytá parkovací stání a kotec pro psa. K odpočinku nebo posezení s rodinou či přáteli je postavena krytá pergola se zděným krbem.
Přístup na pozemek je z obecní komunikace. Autobusová zastávka je domu 500m.
Cena je včetně zajištění financování, smluvního a realitního servisu. Informace a termín možné prohlídky získáte od makléřky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nejdku.