Prodej vily, Dubí, Ruská, 300 m2

Ruská, Dubí

17 500 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 83 400 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRuská, Dubí
ID00174
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná300 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha300 m2
Plocha nemovitosti1018 m2
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Dubí

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

V zastoupeni majitele představujeme k prodeji vilu v lázeňské obci Dubí u Teplic.
Vila prošla kompletní rekonstrukcí jak vnitřních, tak vnějších prostor. V přízemí najdete dva apartmány - 2+1 s terasou a 3+kk s krbem, v patře prostorný apartmán o velikosti 4+1. Veškerý interiér je zařízen vkusným a moderním nábytkem. Každý apartmán disponuje vlastní koupelnou, WC a samostatným plynovým kotlem. K dispozici je také terasa a zahrada s venkovním posezením. Podkroví nabízí možnost výstavby dalších bytových jednotek. Součástí domu jsou sklepní prostory, které tvoří šest místností s chodbou a lze je upravit podle vlastních představ. K nemovitosti patří garáž pro dva automobily. Parkování pro tři auta je zajištěno i přímo na pozemku.
Tato půvabná vila je ideální pro využití jako ubytovací zařízení, nabízející široké možnosti pro příjem hostů. Prostorné a vkusně zařízené prostory zajišťují pohodlný a příjemný pobyt pro jak tuzemské, tak zahraniční hosty. Vila se může stát skvělým ubytovacím zařízením pro různé typy klientů.
V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost. S financováním vám rádi pomohou naši hypoteční specialisté. Pro bližší informace kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Dubí.