Prodej rodinného domu, Zlín, Sýkory III, 120 m2

Sýkory III, Zlín

11 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 57 141 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSýkory III, Zlín
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná138 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha120 m2
Plocha nemovitosti367 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Garáž

Origo partneři v Zlíně

Popis

Nabízíme prodej nízkoenergetické novostavby o dispozici 4+kk s garáží, parkovacím stáním a zahradou, vše o celkové výměře 367 m2.

Aktuálně je dokončena hrubá stavba domu s možností klientských prohlídek po telefonické domluvě.

Pokud preferujete klidné bydlení v blízkosti zeleně, a přitom na dosah města Zlína s výbornou dopravní dostupností, tak tento dům je určen právě vám.

Celý projekt Rezidence Sýkory je solitér čtyř čistých, elegantních objektů přirozeně vsazených do terénu, z nichž se každý objekt skládá ze dvou samostatných a architektonicky citlivě řešených rodinných domů. Celkem 8 rodinných domů se dvěma nadzemními podlažími.

Dvoupodlažní zděné rodinné domy jsou vyprojektovány s žádaným rozdělením domu na společenskou a klidovou část. První podlaží je koncipováno jako společenské a je uličnímu pohledu většinově ukryto pod terénem. Nachází se zde otevřená dispozice kuchyně s jídelnou a obývacího pokoje o velikosti 38 m2 s přímým výstupem na terasu 14 m2 a zahradu, technická místnost a samostatná toaleta.
Druhé podlaží je vymezeno pro klidovou část a tvoří ho tři pokoje, šatna, toaleta a 2 koupelny, dále garáž pro jeden vůz a možnost parkování dalšího vozu na vlastním pozemku před domem. Toto podlaží je dominantní, částečně předsazené a z ulice jasně čitelné. Okna z obytných místností jsou situována do ulice a zahrady a poskytují nerušený panoramatický pohled na údolí města a okolní krajinu.
Užitná plocha domu činí 138 m2., plocha zahrady pak přes 150 m2. Nemovitost splňuje veškerá kritéria energetického štítku - A. Je zde projektované tepelné čerpadlo. Bude napojena na veškeré inženýrské sítě, vyjma plynovodu.

V rámci standardního provedení budou jednotlivé domy vybaveny dřevěnými podlahami, velkoformátovými obklady a dlažbami, sanitou renomovaných výrobců, podlahovým topením, rekuperací a kompletní vnitřní instalací.

Domy budou ve standardu vybaveny podlahovým vytápěním, připojeným na tepelné čerpadlo. O teplou užitkovou vodu se postará energeticky úsporné zařízení. Komfort domu bude doplněn o rekuperační jednotku, která zajistí neustále čerstvý vzduch s optimální vlhkostí. Celý energetický systém domu může být za příplatek na přání klienta doplněn malou fotovovoltaickou elektrárnou.

Vzdálenost od centra města Zlína je 2,6 km, V místní části Zlín - Prštné jsou 3 mateřské školky, základní škola a další občanská vybavenost (Supermarket Albert 1.0 km, Lusso Cafe 0.8 km, Supermarket Lidl 1.4 km). Lze také využít okolní cyklostezku, která je součástí trasy z Otrokovic do Zlína nebo můžete relaxovat u procházek k Chlumským a Zboženským rybníkům a lesům. Doporučujeme také navštívit Stezku zdraví realizovanou na pozemcích městských lesů pod Tlustou horou, která nabízí pro návštěvníky množství možností pro aktivní trávení volného času – běh, cykloturistika, dětské hry, posilování, rozcvičení, rodinné výlety a vycházky.

Prodejní cena je konečná včetně provize RK a právního servisu. Vizualizace jsou pouze informat

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zlíně.