Prodej ubytování, Adršpach - Dolní Adršpach, 321 m2 (ID: 1144423)

Dolní Adršpach

15 490 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 73 821 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaDolní Adršpach
ID67064
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná321 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Parkování

Origo partneři v Adršpachu

Popis

Hledáte investiční příležitost ve vyhledávané a turisticky oblíbené lokalitě Východních Čech? Chtěli byste provozovat ubytovací služby a podnikat v Adršpachu? Pokud ano, tak tato nabídka prodeje penzionu o velikosti 321 m2 s celkovým pozemkem 3951 m2 v obci Dolní Adršpach je právě pro vás.

V zavedeném penzionu s 25 lůžky je 7 pokojů a jeden apartmán. Dále je zde společenská místnost a zázemí. To vše o celkové ploše 321 m2.
V suterénu, který je o velikosti cca 60 m2 je po rekonstrukci vinný sklípek a dále je zde v původním stavu prostor pro vybudování třeba welness zóny.

Přízemí: společenská místnost se zázemím, barem, kulečníkem a dětským koutkem, apartmán s koupelnou a wc, vstupní chodba a schodiště do suterénu i 1. patra

1. patro: 7 pokojů se samostatnou koupelnou a wc, společná místnost s kuchyňskou linkou

přípojky: voda z vlastní studny, obecní kanalizace, vytápění kotlem na tuhá paliva, součástí apartmánů je krb, ohřev vody přes bojler, elektrika 220/380V. PENB nebyl dodán a proto jsme povinni uvádět energetickou třídu G.

Lokalita a poloha penzionu je v klidné časti obce a výhodou je velký a rovinatý pozemek, na kterém je tak dost místa jak pro parkování, dětské hřiště, tak i odpočinkovou zónu s bazénem. Pro lepší představu jsme si pro vás připravili i video prohlídku.

Adršpašsko-teplické skály jsou národní přírodní rezervací nacházející se v České republice, konkrétně v Královéhradeckém kraji. Toto území je známé svými unikátními skalními útvary a krásnou přírodou.
Najdete zde nádherné pískovcové skály, které vytvářejí zajímavé tvary a jeskyně, a to vše uprostřed rozsáhlého lesnatého areálu.

Tato Národní přírodní rezervace je oblíbeným cílem turistů a skalních lezců. Skály nabízejí různé obtížnostní stupně lezeckých tras a poskytují jedinečné zážitky a výhledy pro milovníky adrenalinu.
Pro turisty je zde také několik turistických stezek, které vás provedou tímto úchvatným prostředím.

Kromě skalních útvarů a lezeckých možností jsou Adršpašsko-teplické skály známy i pro svou bohatou faunu a flóru. Zdejší lesy jsou domovem mnoha druhů rostlin a živočichů, a proto je tato oblast významnou lokalitou pro přírodní výzkum a ochranu.

Celkově Adršpašsko-teplické skály nabízejí kombinaci nádherné přírody, turistických a lezeckých možností a možnosti relaxace. Je to ideální místo pro milovníky přírody a dobrodružství.

Těšíme se na Váš zájem a věříme, že si penzion najde brzy nového majitele. Rád Vám sdělím bližší informace nebo přivítám na prohlídce.
S pozdravem Milan Polívka.
Certifikovaný realitní makléř číslo OsR 19./I./2018 Asociace realitních kanceláří České republiky.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Adršpachu.