Prodej vícegeneračního domu, Loket, Zahradní, 677 m2 (ID: 1142625)

Zahradní, Loket

8 500 000 Kč
/za nemovitost
bez DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 40 508 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZahradní, Loket
ID06057
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná677 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti1547 m2

Origo partneři v Loktu

Popis

Nabízíme k prodeji unikátní čtyřpodlažní komerční objekt, umístěný na prestižní adrese Zahradní 328, Loket. Tento historický dům, postavený v roce 1923, je ideálním místem pro ty, kteří hledají nemovitost s charakterem a potenciálem v centru dění královského města. S přibližnou užitnou plochou 677 m2 a pozemkem o celkové ploše 1547 m2, tato budova nabízí obrovský prostor pro realizaci vašich podnikatelských vizí. Navíc, nemovitost byla důkladně prověřena inspektorem nemovitostí, což zajišťuje informace o současném technickém stavu.

Podrobný Popis Nemovitosti:
Exteriér: Nezateplená fasáda obklopena položenou betonovou dlažbou.
Interiér: Různorodé podlahové povrchy včetně betonu, keramické dlažby, linolea, koberců a dřevěných desek. Vysoké stropy z železobetonu, doplněné o cihelné klenby a moderní sadrokartonové podhledy v podkroví.
Konstrukce: Svislé konstrukce z pálených cihel, doplněné o smíšené zdivo v suterénu
Schodiště: Elegantní kamenné schodiště u hlavního vchodu, praktické ocelové schodiště u zadního vchodu a funkční vnitřní železobetonová schodiště s východem na zahradu.
Okna a Dveře: Dřevěná izolační okna, včetně střešních oken, a ocelový střešní výlez. Různé typy dřevěných a plechových dveří pro každou potřebu.
Střecha: Tradiční sedlová střecha s dřevěnou konstrukcí, kombinací plechové a keramické krytiny a pozinkovanými klempířskými prvky.
Technické Vybavení: Připojení na elektrickou energii, městský vodovod, splaškovou kanalizaci, vytápění prostřednictvím plynových a elektrických kotlů, doplněno o klimatizační jednotku, hasící systémy a elektronické zabezpečení.
Elektroinstalace: Rozvody elektroinstalace z hliníku a mědi.
Dodatečné Prvky: Praktická nakládací rampa a kombinované oplocení pro zvýšenou bezpečnost a pohodlí.

Dalšími výhodami je strategická poloha s rozlehlým pozemkem v blízkosti řeky Ohře nabízející neomezené možnosti pro komerční využití, případně pro bydlení za předpokladu změny územního plánu a užívání.

Tento objekt je skvělou investicí pro ty, kteří hledají výzvu ve spojení historie s moderním komfortem. Ideální pro rozvoj vašeho podnikání v srdci Lokte.

Před osobního prohlídkou máte možnost z pohodlí domova shlédnout 3D prohlídku a video nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Loktu (okr. Sokolov).