Prodej rodinného domu, Loket, 340 m2 (ID: 1164171)

Loket

4 400 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 20 969 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLoket
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná340 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti1531 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Loktu

Popis

Nabízíme k prodeji historický cíhlový rodinný dům o dispozici 7+1, o ploše 340 m2 v krásné, klidné a ekologické obci Údolí u Lokte. Dům se sklepem a mansardou je částečně po rekonstrukci. Dům je situovaný v chráněné lesní zoně a je obklopen nádhernou přírodou. Dům je představen 7 pokoji, 2 WC a 2 koupelny. K dispozici je sauna. V obývacím pokoji je funkční krb. Velká terasa s markýzou.
Jsou osazené plastové okna. Teplá voda je zajištěna boilerem. Elektřina 220V / 380V.
Na pozemku o ploše 1531 m2 jsou k dispozici 4 parkovací místa, vypuštěný bazén. Zahrada na úbočí je uspořádáná ve formě teras a počítá s ovocnými stromy, kéří a květiny.
Z oken je nádherný výhled na les.
Nábytek a vybavení dle domluvy.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Loktu (okr. Sokolov).