Prodej pozemku pro bydlení, Staré Město, 7657 m2

Staré Město

11 770 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 56 092 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaStaré Město
ID2023-29
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti7657 m2

Origo partneři v Starém Městě

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

V zastoupení majitele Vám nabízíme stavební pozemek o výměře 7657 m2 ve Starém Městě pod Sněžníkem, v místní části Chrastice.

Pozemek se nachází v zastavěném území ve stabilizované ploše Br – plochy bydlení v kombinaci s individuální rekreací. Přípustné jsou tedy stavby pro bydlení nebo individuální rekreaci ve formě chalup. Vzhledem k velikosti pozemku je možno vybudovat celý soubor chat či chalup, vč. související technické a dopravní infrastruktury a zatraktivnit pozemek zbudováním například jezírka, dětského hřiště, wellnes, prostoru pro konání svateb, či jiných volnočasových využití. 

Elektřina se nachází na hranici pozemku. Vodu lze řešit vrtem studny a odpady zřízením jímky či vybudováním ČOV.

V blízkosti pozemku (cca 5 minut autem) se nachází vyhlášený Horský Areál Kraličák s jednou z nejmodernějších lanovek v ČR a s více než 10 km sjezdovek. V okolí je spousta turistických tras a udržovaných běžkařských tratí. Oblast Chrastic/Hynčic je turisty vyhledávaná celoročně, zvláště díky aktivnímu a progresivnímu vedení areálu Kraličák, který pořádá mnoho sportovních a kulturních akcí i mimo hlavní lyžařskou sezónu (např. závody mountain bike, hard dog race,…). Jedná se proto o ideální lokalitu pro vybudování podnikání v oblasti ubytovacích služeb i pro rodinnou rekreaci.

Vyjádření odboru strategického rozvoje, územního plánování a investic Městského úřadu v Šumperku - Doporučená regulativa pro okolí Starého Města pro obytnou a rekreační zástavbu: architektura obytných i rekreačních objektů by měla vycházet z místní typologie, tedy stavby přizpůsobit převažujícímu charakteru zástavby, především zachovat rozptýlený charakter zástavby bez přímých stavebních čar (tzn. aby nevznikla zahuštěná zástavba), výška zástavby 1NP + podkroví, střechy šikmé se sklonem optimálně 45°, zastavěnost lokalit cca 15 %.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Starém Městě (okr. Šumperk).