Prodej pozemku pro bydlení, Staré Město, 1071 m2

Staré Město

1 980 000 Kč
/za nemovitost
vč. právního servisu i provize RK
Hypotéka od 9 436 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaStaré Město
ID2023-33
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1071 m2

Origo partneři v Starém Městě

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

V zastoupení majitele Vám nabízíme stavební pozemek o výměře 1071 m2 ve Starém Městě pod Sněžníkem, v místní části Chrastice.

Pozemek se nachází v zastavěném území ve stabilizované ploše Br – plochy bydlení v kombinaci s individuální rekreací. Přípustné jsou tedy stavby pro bydlení nebo individuální rekreaci ve formě chalup.

Elektřina se nachází na hranici pozemku. Vodu lze řešit napojením na stávající obecní vodovod či vrtem studny a odpady zřízením jímky či vybudováním ČOV.

V blízkosti pozemku (cca 5 minut autem) se nachází vyhlášený Horský Areál Kraličák s jednou z nejmodernějších lanovek v ČR a s více než 10 km sjezdovek. V okolí je spousta turistických tras a udržovaných běžkařských tratí. Oblast Chrastic/Hynčic je turisty vyhledávaná celoročně, zvláště díky aktivnímu a progresivnímu vedení areálu Kraličák, který pořádá mnoho sportovních a kulturních akcí i mimo hlavní lyžařskou sezónu (např. závody mountain bike, hard dog race,…). Jedná se proto o ideální lokalitu pro vybudování podnikání v oblasti ubytovacích služeb i pro rodinnou rekreaci.

Vyjádření odboru strategického rozvoje, územního plánování a investic Městského úřadu v Šumperku - Doporučená regulativa pro okolí Starého Města pro obytnou a rekreační zástavbu: architektura obytných i rekreačních objektů by měla vycházet z místní typologie, tedy stavby přizpůsobit převažujícímu charakteru zástavby, především zachovat rozptýlený charakter zástavby bez přímých stavebních čar (tzn. aby nevznikla zahuštěná zástavba), výška zástavby 1NP + podkroví, střechy šikmé se sklonem optimálně 45°, zastavěnost lokalit cca 15 %.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Starém Městě (okr. Šumperk).