Pronájem obchodního prostoru, Plzeň, Klatovská třída, 218 m2

Klatovská třída, Plzeň

15 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaKlatovská třída, Plzeň
ID0014
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná218 m2
Typ objektuPřízemní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

V zastoupení majitele exkluzivně nabízíme k dlouhodobému pronájmu obchodní prostor ve dvoře bytového domu o ploše 218 m2 na Klatovské ul. V Plzni. Jedná se o širší centrum města, poloha objektu a výborná dopravní obslužnost vytváří vhodné místo pro nejrůznější druhy podnikání jako je obchod, butik, galerie či jiné specializované obchody. Celý prostor je členitý, dá se individuálně přizpůsobit. Kromě samostatného obchodního prostoru s atriem, je zde prostor i pro skladování či malou dílnu (kompletace drobných výrobků). K dispozici je vlastní sociální zařízení. Nebytový prostor je napojen na veškeré sítě. Do dvora je možné pro zásobování vjet autem. Jinak zde parkování možné není. Nabízený prostor je k dispozici dle domluvy ihned a bude připraven pro okamžité zahájení Vašeho podnikání. Měsíční nájemné činí 15.000,-Kč + DPH, energie budou převedeny na nájemce. Vratná jistota ve výši 1 nájmu + provize RK ve výši 1 nájmu. Majitel upřednostňuje dlouhodobý pronájem. V případě zájmu o osobní prohlídku nebo další informace kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!