Prodej bytu 3+kk, Poděbrady, Slunečná, 77 m2 (ID: 1139740)

Slunečná, Poděbrady

6 349 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 30 257 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSlunečná, Poděbrady
ID0128
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná77 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha77 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Poděbradech

Úklidové služby

Popis

Unikátní bydlení ve středu Poděbrad!

Hledáte místo, kde se můžete odpočinout, a zároveň si užívat výhody života ve městě? Máme pro vás ideální nabídku!
Nabízíme útulný byt 3+kk o rozloze 77.8 m² v lokalitě "Slunečná" pouhých 3 km od centra Poděbrad a jejich lázeňské kolonády. S vlakovou i autobusovou stanicí vzdálenou pouhých 300 metrů, budete moci být bleskurychle v centru města nebo dokonce v Nymburce za 10 minut. Praha je také na dosah ruky, s pohodlnou jízdou autem po dálnici, která vás tam doveze za pouhých 30 minut. Nemluvě o vlakovém spojení, které vás dostane na hlavní nádraží do necelé hodiny.
Milovníci cyklistiky budou nadšeni blízkostí známé cyklostezky okolo Labe.

Byt je vybaven moderním plynovým kondenzačním kotlem a kombinovaným podlahovým vytápěním v obývacím pokoji s kuchyňským koutem. Ložnice a dětský pokoj jsou vybaveny klasickými radiátory, koupelna topným žebříkem, což zajišťuje optimální komfort.
K tomu všemu patří také prostorná zahrada o rozloze 492 m², která je skrytá za protihlukovým valem o výšce 3.5 metru. Můžete si ji upravit dle svého vkusu a dokonce zde vysázet krásné Japonské topoly, v ideálních podmínkách dosáhnou výšky 2.5 – 4 metry / za rok.
Tento bytový dům je postaven jako moderní dřevostavba a disponuje energetickou třídou B (76 kWh/(m²/rok)).
To znamená, že vaše měsíční platby za energie budou minimální.
Nechte se okouzlit krásou a pohodlím našeho bytu v Poděbradech. Neotálejte a kontaktujte mě ještě dnes a domluvte si prohlídku!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Poděbradech.