Prodej rodinného domu, Chýně, Točivá, 199 m2

Točivá, Chýně

Rezervováno
12 890 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 61 430 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

StavRezervováno
AdresaTočivá, Chýně
ID0279-NP00539
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná199 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti582 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Chýni

Úklidové služby

Popis

Na prodej je dvoupodlažní rodinný dům v Chýni, toto město patří v současné době k velmi vyhledávaným lokalitám. Objekt byl zkolaudován v roce 2006 a nachází se v mimořádně klidné rezidenční oblasti, ulice je jednosměrná.

V přízemí domu je obývací pokoj se vstupem na terasu, kuchyní, pokojem pro hosty, samostatnou toaletou, chodbou a předsíní, dlažba v přízemí je vyhřívána podlahovým topením.
V prvním patře se nachází prostorná ložnice se šatnou, dále 2 dětské pokoje a koupelna s vířivou vanou, sprchovým koutem a toaletou. Pro odpočinek rodiny a případných hostů je na patře ještě relaxační místnost s vířivkou a saunou. V prvním patře jsou stěny pokojů a chodby obloženy dřevem pro zlepšení tepelně izolačních vlastností. K dispozici je ještě technická místnost, kde je plynový kondenzační kotel a kam lze též pohodlně umístit pračku a sušičku. Pro zajištění zvýšené nosnosti je podlaha pod vířivkou ze železobetonu.
Vybavení domu dále zahrnuje kromě laminátových podlah také keramické obklady a dlažbu v koupelně. Objekt je osazen plastovými okny, v interiéru jsou dýhované dveře a dům má funkční bezpečnostní alarm.

Majitel domu výhledově uvažoval o stavbě zimní zahrady vedle obývacího pokoje, má k dispozici projektovou dokumentaci.

U domu je vyhřívaný bazén o rozměrech 8,3 m x 3,4 m s hloubkou 1,3 m, voda se ohřívá plynovým kotlem.
Na zahradě stojí zděný domek o velikosti 22 m2 k uskladnění sezónních věcí a také dřevěný grilovací domek pro 12 osob, který zcela určitě zaujme každého hosta.
Součástí domu je garáž pro 1 osobní vůz a na parcele jsou ještě 2 parkovací místa pod pergolou, plus větší kotec pro psa.
Dům je připojen na veřejný vodovod, plynovod a kanalizační síť.
Sousední hřiště není veřejně přístupné a je využíváno v minimální míře.

Obyvatelé Chýně mají k dispozici dvě mateřské a jednu základní školu, dětské hřiště, lanový park, obchod s potravinami, restauraci a oblíbený lokální pivovar. Další občanskou vybavenost je možno využít v sousedních Hostivicích. Kompletní služby jsou dostupné ve Zličíně, kde se nachází nákupní a zábavní centrum a kam lze dojet příměstským autobusem do čtvrt hodiny, případně autem za 10 minut a lze tam přesednout na metro trasu B. Navíc z obce lze dvěma trasami dojet vlakem do Zličína nebo přímo do centra Prahy na Masarykovo nádraží.

Užitná plocha domu je 199 m2.
Celková plocha pozemku je 582 m2, z čehož zahrada má rozlohu 454 m2

Velmi rád přivítám zájemce na prohlídce domu a zahrady v klidném prostředí na okraji Prahy

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chýni.