Prodej rodinného domu, Chýně, Opata Matěje, 111 m2 (ID: 1286631)

Opata Matěje, Chýně

10 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 49 992 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOpata Matěje, Chýně
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná111 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha111 m2
Plocha nemovitosti165 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Chýni

Úklidové služby

Popis

Prodej domu 4+kk, 111 m², pozemek 185 m², Chýně

Cena – 10 490 000, - Kč

Toužíte po vlastním domě s malou zahrádkou, na které se budete moci drobně realizovat, ale především relaxovat? Dům v Chýni na Praze-západ může být tím pravým!

Je mi ctí vám ve výhradním zastoupení majitele představit tento okouzlující dvoupodlažní řadový dům.

I větší rodinu potěší dispozice objektu, která je řešena jako 4+kk. Dominantu a srdce celého domu tvoří prostorný obývací pokoj. Na jedné straně
je spojený s kuchyňským koutem, na straně druhé pak působí harmonicky díky francouzskému oknu, jež nabízí nejen světlo, ale poskytuje také výhled a vstup na zahradu. Součástí přízemí je dále toaleta, technická místnost a spíž.
V patře potom naleznete tři ložnice a velkou koupelnu. Dům má také velký půdní prostor, který oceníte třeba na uložení sezónních věcí.

Při stavbě byl kladen důraz na kvalitu, energetickou úspornost a s tím spojené nízké provozní náklady. Dům má dobrou izolaci a je napojen na obecní vodovod, kanalizaci, plyn a elektřinu. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel.

Zahrada je zatravněná a před domem jsou dvě parkovací stání.

Zastavěná plocha domu je 56 m², užitná plocha 111 m² a celkový
pozemek pak činí 121 m². Jednotlivé místnosti mají následující velikost:
Přízemí:
• předsíň – 5,95 m²
• sprcha s toaletou – 4,18 m²
• technická místnost – 2,21 m²
• obytná kuchyně – 41,26 m²

Druhé podlaží:
• chodba – 10,58 m²
• ložnice – 12,48 m²
• ložnice – 14,08 m²
• ložnice – 11,62 m²
• koupelna -4,71m²


V obci Chýně je kompletní občanská vybavenost (pošta, škola, školka, Billa, lékárna), velmi výhodná je též perfektní dostupnost MHD..
Dům je vhodný pro rodinu s dětmi, která chce žít v krásném moderním prostředí, v klidné lokalitě a přitom blízko Prahy. Ekonomicky a racionálně řešená cihlová stavba zaručuje ideální zázemí pro rodinné bydlení.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chýni.