Prodej bytu 3+kk, Praha - Vysočany, Vysočanská, 106 m2

Vysočanská, Praha 9 - Vysočany

14 500 000 Kč
/za nemovitost
2x parking a sklep v ceně! vč. DPH, neplatíte provizi!
Hypotéka od 69 103 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVysočanská, Praha 9 - Vysočany
IDVV_B1
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná216 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha106 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Terasa

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Jedinečná AKCE - 2 parkovací stání a sklepní kóje v ceně bytu!
Chcete bydlet v centru Prahy, ale zároveň mít vlastní prostornou zahradu? A unikátní výhledy k tomu? Bytová jednotka B1 v projektu Rezidence Vysočanská Vyhlídka je právě to, co hledáte. Byt je dispozičně řešen jako velkorysé 3+kk s terasou, privátní zahrádkou a dostatkem úložných prostor o celkové užitné ploše 216 m2. Samotný byt nabízí celkových 106 m2 podlahové plochy, relaxační terasa přístupná ze všech pokojů 41,4 m2 a zahrada, která na terasu volně navazuje 75 m2. Jednotka se nachází v 1.NP domu (na který navazuje svah, který zaručuje dostatek soukromí) s orientací na jižní stranu s velkolepým výhledem a dostatkem příjemného osvětlení po celý den. Jednotka bude kompletně stavebně dokončena a připravena k nastěhování dle časové osy projektu – již na konci léta tohoto roku. Hrubá stavba je dokončena, neváhejte se s námi spojit pro sjednání termínu osobní prohlídky!

K jednotce je možné dokoupit parkovací stání a sklepní kóji, není zahrnuto v ceně. Nabídka přímého developera neplatíte provizi.

V šestipodlažním objektu, situovaném ve svahu na jižní stranu, se nachází 19 komfortních bytů dispozice 1+kk až 3+kk o výměře od 35 do 111 m2. Všechny byty jsou díky velkým oknům slunné i vzdušné a náleží k nim prostorné terasy i možnost získat parkovací místo v podzemním parkingu s výtahovým systémem. Celý dům obklopuje rozlehlá zahrada pro trávení volného času. Okolí rezidence je klidné a bezpečné, v dosahu veškeré občanské vybavenosti, stanic metra a nákupních center Fénix a Prosek. Tento výjimečný projekt nabízí skvělou možnost bydlení v atraktivní lokalitě hlavního města.

Rezidence je umístěna v Praze 9 v klidném prostředí ve svahu na ulici Vysočanská, která spojuje centrální části Vysočan a Proseku. Díky tomu je lokalita skvěle dostupná soukromou i veřejnou dopravou – stanice metra Vysočanská a Prosek se nachází jednu zastávku autobusy linek 182, 183, 195, popř. lze využít i blízké nádraží Praha – Vysočany. V docházkové vzdálenosti je k dispozici veškerá občanská vybavenost, nákupní centra Fénix a Prosek a mnoho dalších obchodů a služeb. Pro relaxační vyžití se nabízí možnost navštívit nedaleké dětské hřiště – fitness park Srdce, Prosecký rybníček s naučnou stezkou Na Jetelce nebo bobovou dráhu a lanový park Prosek.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 9.