Prodej rodinného domu, Jablonec nad Nisou, Letohradská, 333 m2

Letohradská, Jablonec nad Nisou

23 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 114 329 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLetohradská, Jablonec nad Nisou
IDN146
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná250 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha333 m2
Plocha nemovitosti4564 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízím k prodeji dům s pozemkem a dílnou, který se nachází v klidné části Jablonce s výhledem na celé Jablonecké údolí s výhledem na Ještěd. pozemky celkem i se zastavěnou plochou 4564m2.
Dispozice domu: v přízemí se nachází byt 2+1 po kompletní rekonstrukci v roce 2021. Dále kotelna včetně sklepa, kde se nachází kotel na tuhá paliva, plynový kotel na centrální vytápění celého domu a hlavní uzávěr vody.
V prvním patře se nachází druhý byt o velikosti 3+kk ve velmi dobrém stavu s terasou, odkud je krásný výhled do údolí Jablonce a na Ještěd.
Ve druhém patře je byt 3+1 , který je obývaný, je v tomto domě nejstarší a tomu odpovídá opotřebení, tudíž je vhodný k rekonstrukci.
V podkroví domu je možnost vybudovat další bytovou jednotku, která je částečně připravena k dočasnému bydlení.
Každý byt má své sociální zařízení ( WC + koupelna) i v podkroví.
V přízemí a prvním patře domu jsou nová dřevěná Euro okna, elektřina v domě je 230V a 400V, obecní voda, tříkomorový septik ( do budoucna bude napojeno na kanalizaci).
K domu náleží prostorná autodílna o výměře 185m2(osobní auta i dodávky), kde je možnost pokračovat v opravách automobilů, nebo využít k jiným účelům. ( Dílna má veškerá povolení na provozování autoopravny).
K domu náleží garáž na tři auta u vjezdu na pozemek, u domu jsou další parkovací místa. Zahrada nemá žádné sousedy v dosahu a vlastně i dům je skoro osamocen.
Dům je vhodný k rodinnému bydlení i podnikání, nebo k pronajímání bytů a dílny. Zahrada domu sousedí s lesem. V lokalitě se nachází také koupaliště. Do centra Jablonce je to 2 km, škola, školka do 1 km. Zastávka MHD cca 600 m. Vlaková zastávka, směr Polsko a Liberec cca 600 m. PENB se zpracovává nyní uváděna třída G.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!