Pronájem bytu 2+kk, Plzeň, Františka Kováříka, 61 m2 (ID: 1137463)

Františka Kováříka, Plzeň

18 900 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaFrantiška Kováříka, Plzeň
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná61 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon

Origo partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Vybavené nové byty připravené okamžitě k nastěhování, nadstandardní služby ve stylu luxusního hotelu a nájemné bez provize realitní kanceláři. To je nová éra nájemního bydlení v Plzni, kterou přináší Mint Living Plzeň Skvrňany.

KOMPLETNĚ VYBAVENÝ BYT
Sbalte si kartáček a nastěhujte se do nového bytu ještě dnes! Nadstandardně prostorné 2+kk jsme plně zařídili moderním vybavením na míru a kvalitním nábytkem.

Byt je vybavený kuchyňskou linkou včetně všech potřebných spotřebičů. Dále disponuje prostornou koupelnou s pohodlnou vanou a rovněž parní pračkou. Těšit se můžete na oddělenou ložnici s postelí a pohodlnou matrací. V ložnici nabízíme dvě možná uspořádání – dvoulůžko nebo dvě oddělené postele pro spolubydlení. Příjemně strávené chvíle plné odpočinku si dopřejete v obytné místnosti, kde Vám bude k dispozici pohovka, televizor a dostatek promyšlených úložných prostor. Bonusem bude příjemné posezení v prosluněné lodžii.

IDEÁLNÍ LOKALITA PRO NOVÝ ZAČÁTEK
V novém bytovém areálu najdete vše, co potřebujete k pohodlnému životu. V přívětivé lokalitě mladé čtvrti Plzeň - Skvrňany oceníte jak dostupnost do centra, tak to, že máte blízko do přírody. Přímo v areálu můžete využít menší soukromý park, v docházkové vzdálenosti jsou obchody, restaurace, školy či školky. Místní poliklinika s lékárnou je pouhou čtvrthodinu chůze od domu, stejně vzdálená je i pošta s knihovnou. A tramvajová zastávka je doslova za rohem.

PRÉMIOVÉ SLUŽBY
Potřebujete uklidit byt, pohlídat děti nebo vyčistit oblečení? Vaše pohodlí, naše starost! V Mint Living najdete mnohem víc než jen obyčejné nájemní bydlení. Na recepci si snadno domluvíte vše, co máte zrovna na srdci.

AKTUÁLNĚ navíc nabízíme garážové stání k bytu ZDARMA!

Zálohy na služby a energie: 5 000 Kč
Elektřina – kvartálně dle spotřeby

Vratná kauce: jeden nájem
Bez provize RK!
Okamžitě k nastěhování.
Více podrobností na skvrnany.mintliving

Rezervujte si svůj termín prohlídky ještě dnes!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Plzni.