Prodej rodinného domu, Vejprnice, Polní, 102 m2

Polní, Vejprnice

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPolní, Vejprnice
ID21985
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná102 m2
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy102 m2
Podlahová plocha102 m2
Plocha nemovitosti927 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceNeupravená
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Vejprnicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Unikátní příležitost pro mladé rodiny v srdci Vejprnic!

Vyčarujte si svůj vlastní pohádkový příběh na ulici Polní v nejvíce vyhledávané obci Vejprnice! Máme tu pro vás novostavbu rodinného domu 4 + KK, který je připravený něžně obejmout vaši rodinu.

Proč zrovna tady?
-Lokalita, kde se toulá štěstí: Na Polní ulici zažijete ten správný mix klidného života a všestrannosti obce Vejprnice. Sem tam najdete i trochu kouzla!
-Obytná plocha jako z pohádky: 102 m na váš vlastní vesmír plný smíchu, radosti a nekonečných příběhů. Pro dětské eskapády, rodičovské úsměvy a večerní pohodu.
-Příjezdová cesta, jako v soukromém filmu: Váš vlastní "červený koberec" v podobě soukromé příjezdové cesty. Kdo by nechtěl mít svůj vlastní vstup na šťastný konec dne?
-Energetická efektivita: Dům tak úsporný, že budete mít čas na vymýšlení nových rodinných vtipů a her, místo aby jste řešili účty za energie.

Proč to tady bude paráda i pro vaše děti?
-Pro malé dobyvatele: S rozlehlým pozemkem o rozloze 927 m budou vaše ratolesti mít vlastní království pro objevování, stavění hradů a lovecké výpravy za ztracenými poklady.
-Pro malé umělce: Kreslení na chodníku bude novým výtvarným trendem. Na zahradě čekají nejen kytky, ale i skvostné umělecké dílny pod širým nebem.
-Pro všechny malé společenské motýly: Prostory, které jsou jako stvořené pro oslavy narozeninových párty, rodinná setkání a tajné schůzky malých dobrodruhů.

Nespoutané štěstí na dosah ruky! Tato novostavba není jen dům, ale kouzelný domov, kde se rodina směje, sní, a žije vlastní pohádku. Ozvěte se nám ještě dnes a připravte se na úžasnou kapitolu ve vašem rodinném příběhu!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vejprnicích.