Prodej zahrady, Tlučná, 326 m2

Tlučná

1 350 000 Kč
/za nemovitost
vč. provize RK a právního servisu.
Hypotéka od 6 434 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaTlučná
ID859331
Stav objektuVelmi dobrý
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti326 m2

Origo partneři v Tlučné

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Hledáte místo, kde byste si užili chvilky klidu ve Vašem volném čase? Nabízíme k prodeji zahradu v obci Tlučná, nedaleko Plzně. Na zahradě se nachází dřevěná chatka o 1 místnosti se zastřešenou terasou a kůlničkou. Dále samostatné suché WC (chemické). Parcela je o celkové výměře 326 m2, což je ideální výměra, aby zde nebylo více práce než užitku. Do chatky je přiveden elektrický proud. Na pozemku dále udělán ručně kopaný zdroj vody na zalévání, a to o hloubce 2 m.
Nemovitost je vhodná pro někoho, kdo od jara do podzimu chce vystoupit z každodenního stereotypu a hledá místo, kde přijde na jiné myšlenky.
Pro více informací a domluvení prohlídky kontaktujte makléře. Budeme se na Vás těšit při osobní prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Tlučné.