Pronájem restaurace, Chodov, náměstí ČSM, 260 m2

náměstí ČSM, Chodov

28 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

Adresanáměstí ČSM, Chodov
ID0201
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná260 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Plocha budovy1990 m2
Plocha nemovitosti1990 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
Převod do OV

Origo partneři v Chodově

Popis

Na pronájem komerční prostor o podlahové ploše 260 m² se souhlasem k užívání pro provozování pohostinství či restaurace. K prostoru je možné využívat i terasu před prostorem. Komerční prostor je přístupný dvěma vstupy z terasy a jedním vstupem po schodišti obchodního centra směrem z parkoviště. Pro zaměstnance je ještě vstup ze dvora budovy, kde je i zásobovací výtah.

Komerční prostor je po rekonstrukci. Na podlaze jsou použita velkoformátová dlažba. Na stropě jsou snížené podhledy a budou ještě instalována světla. Jsou zde WC pro muže, pro ženy a pro handicapované. V prostoru jsou připraveny přípojky na vodu, teplou vodu a odpad. K prostoru náleží sklad a prostor, kde je možné udělat chladicí místnost.

Ohřev vody zajišťuje bojler. Vytápění je zajištěno dálkově.

K nájemnému se hradí záloha na vodu a teplo. Výše zálohy je 10.000,-Kč na teplo a 1000,-Kč na vodu. Může se však změnit v závislosti na podnikání nájemce. Vratná kauce je stanovena ve výši 56.000,-Kč a provize RK 28.000,-Kč. Prostor je volný ihned. Výše nájemného je bez DPH.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu restaurací v Chodově (okr. Sokolov).