Pronájem obchodního prostoru, Chodov, náměstí ČSM, 260 m2

náměstí ČSM, Chodov

28 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

Adresanáměstí ČSM, Chodov
ID0202
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná260 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Plocha budovy1990 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Chodově

Popis

Na pronájem obchodní prostor o podlahové ploše 260 m². K prostoru je možné využívat i terasu před prostorem. Komerční prostor je přístupný dvěma vstupy z terasy a jedním vstupem po schodišti obchodního centra směrem z parkoviště. Pro zaměstnance je ještě vstup ze dvora budovy, kde je i zásobovací výtah.

Komerční prostor je po rekonstrukci. Na podlaze jsou použita velkoformátová dlažba. Na stropě jsou snížené podhledy a budou ještě instalována světla. Jsou zde WC pro muže, pro ženy a pro handicapované. V prostoru jsou připraveny přípojky na vodu, teplou vodu a odpad. K prostoru náleží sklad a prostor, kde je možné udělat chladicí místnost.

Ohřev vody zajišťuje bojler. Vytápění je zajištěno dálkově.

K nájemnému se hradí záloha na vodu a teplo. Výše zálohy je 10.000,-Kč na teplo a 1000,-Kč na vodu. Může se však změnit v závislosti na podnikání nájemce. Vratná kauce je stanovena ve výši 56.000,-Kč a provize RK 28.000,-Kč. Prostor je volný ihned. Výše nájemného je bez DPH.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Chodově (okr. Sokolov).