Prodej rodinného domu, Louny, Jablonského, 165 m2

Jablonského, Louny

4 690 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 22 351 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJablonského, Louny
ID7713
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná165 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy98 m2
Plocha nemovitosti309 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Převod do OV

Origo partneři v Lounech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v atraktivní lokalitě Loun. Tato nemovitost přináší skvělou příležitost pro investici s vysokým potenciálem návratnosti ale i k pohodlnému bydlení a podnikání z domova.

Dům se nachází v klidné části obce Louny, což zaručuje klidné a pohodové bydlení pro budoucí obyvatele domu.

Tento řadový dům nabízí dvě bytové jednotky a podkroví připravené k rekonstrukci dle představ a potřeb budoucího majitele.

Dům je situován na rovné parcele o rozloze 309 m², která nabízí možnost dalšího využití a zahradních aktivit. Je důležité také zmínit, že nemovitost je napojena na kanalizaci, disponuje přívodem plynu z plynovodu, veřejného vodovodu a elektrického proudu. Celá nemovitost je zcela vyčištěna, zdi nahrubo připravené k omítnutí.

Poloha této nemovitosti je dalším důležitým faktorem, který přitahuje investory ale i mladé rodiny. Nachází se v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, jako jsou školy, obchody a veřejná doprava. Díky výhodné poloze v blízkosti centra města je zajištěna snadná dostupnost služeb a příležitostí pro potenciální nájemníky.

Tento rodinný dům je zcela připraven k zahájení rekonstrukce. Od paty domu je zcela nová kanalizace, v celém domě kompletně nová instalace vodovodního potrubí. Vše vyvedeno i na půdní prostor.
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lounech.