Prodej vily, Jirny, 780 m2

Jirny

56 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 266 879 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJirny
ID3066
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná780 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti873 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Jirnech

Úklidové služby

Popis

Luxusní multifunkční ,,Vila‘‘ s možností bydlení a podnikání u Klánovického Lesa.
Zaujme vás kombinace elegance, pohodlí a funkčnosti v jednom? Máme pro vás nabídku, která plní vaše nejnáročnější představy. Novostavba multifunkční budovy v klidné a žádané lokalitě u Klánovického Lesa, na hranici Prahy 9/Prahy východ, je k dispozici pro ty, kdo hledají dokonalý domov i prostor pro své podnikání.
Tato vila zaujme nadčasovým designem a důkladně vypracovaným individuálním projektem, který nabízí různorodé možnosti využití.
Nemovitost lze koupit jako celek, též je možnost vybrat si dle svých možností: 2x komerční prostory (celé 1NP 165 m2 + kancelář/sklad/výroba 40 m2 v suterénu s okny a topením na infra panely), (byt 2NP 119 m2, balkony 12 m2, garáž, stání, sklepní kóje), (byt 2NP 55 m2, balkon, garáž, sklepní kóje).

Vila stojí na soukromém pozemku o velikosti 873 m2, včetně celkových užitných ploch a zastavěných ploch 220 m2.
Dům je bezbariérový, s výtahem, což zajišťuje pohodlné užívání pro všechny.
Ideální kombinace pro ty, kdo chtějí mít své podnikání na dosah ruky a zároveň si užívat klidného a komfortního bydlení. Výhodou pro možnost podnikání je umistění vily na hlavním tahu obce – ul. Hlavní.
Umístění v blízkosti Klánovického Lesa je potvrzení spojení s přírodou i pohodlným životem ve městě.

Vila byla budována s využitím nadstandardních materiálů, které zajišťují luxusní a moderní bydlení. Zateplené cihlová zdi ve tloušťce 50 cm a kvalitní zateplovací materiály pro fasádu zaručují energetickou úsporu.
Moderní technologie podlahového vytápění spolu s úsporným elektrickým kotlem zajišťujícím efektivní vytápění domu.
Prostorné garáž v suterénu pro 4 auta a venkovní parkoviště s kapacitou 8 parkovacích míst je zárukou pohodlného parkování pro vás a vaši návštěvu.
Soukromá zahrada o rozloze cca 500 m2 na zadní straně budovy nabízí relaxaci a možnost společného užívání pro všechny čtyři byty v domě.
V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně školy, školky, obchodů, zdravotnických zařízení, sportovních areálů a restaurací.
Autobusová jen 100 metrů od domu a snadná dostupnost do centra Prahy jak autem, tak veřejnou dopravou.
Nenechte si tuto jedinečnou příležitost vlastnit luxusní vilu s možností využití podnikání a bydlení na jednom místě. Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku této exkluzivní nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Jirnech.