Prodej rodinného domu, Dražovice, 390 m2 (ID: 1127518)

Dražovice

4 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 20 493 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDražovice
ID854255
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná390 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti3842 m2

Origo partneři v Dražovicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Prodej rodinného domu na prahu Šumavy, který je před dokončením rekonstrukce obytné části. Díky velikosti domu a přilehlých hospodářských objektů lze nemovitost upravit na penzion s restaurací, apartmánové byty nebo využít pro zemědělskou činnost.

Užitná plocha domu činí 390 m2, zastavěná plocha + nádvoří měří 1267 m2 a zahrada má 2575 m2.

Dům se skládá z technického přízemí, které je zatím v původním stavu. V prvním nadzemním podlaží, které prochází rekonstrukcí, se nachází společná kuchyň s obývacím pokojem, 2 pokoje, koupelna a WC. Podkroví je připravené na dokončení pro bydlení a nabízí možnost vytvoření až 3 prostorných pokojů.

Dům má novou střechu, plastová okna, novou elektroinstalaci, vodoinstalaci a rozvody kanalizace.

K domu přiléhá velká hospodářská budova s prostornou půdou, která nabízí mnoho možností využití. Naproti domu je velká stodola, která rovněž nabízí mnoho způsobů využití, např. uskladnění zemědělské nebo stavební techniky, autodílna, apod.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dražovicích (okr. Klatovy).