Prodej rodinného domu, Harrachov - Ryžoviště, 222 m2

Harrachov, Ryžoviště

6 490 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Hypotéka od 30 929 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHarrachov, Ryžoviště
ID06087
StavbaCihlová
Stav objektuŠpatný
Plocha užitná222 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuPolosamota
Plocha budovy174 m2
Plocha nemovitosti174 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
TopeníLokální tuhá paliva
VodaDálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa

Origo partneři v Harrachově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Prodávaný dům je usazen ve svahu, na okraji města Harrachov, přímo u lyžařské sjezdovky, obklopen loukami a lesy.

Momentálně má dvě podlaží (222m2), terásku (8m2), sklep (cca 18m2) a garáž (cca 20m2). V každém z podlaží najdete 4 pokoje - viz. plánek domu mezi fotkami. Ale vzhledem k tomu, že je určen ke kompletní rekonstrukci, nabízí se zde prostor i pro modernější přestavbu.

Využitím může sloužit nejen k vlastnímu bydlení či rekreaci, ale i k podnikání, například jako penzion nebo lyžařská škola. Nachází se vedle velikého hotelu, což může také nabízet mnohé příležitosti.

Oficielně domu sice nenáleží žádná zahrada, ale okolní pozemek je obecní a běžně využíván, a dle vyjádření města i s možností odkupu.

Jeho hodnota také roste tím, že se nachází v oblasti se stavební uzávěrou, což znamená, že se zde k výstavbě dají využít pouze již zastavěné pozemky jako je tento. Tedy kolem vás už nikdo nic dalšího nepostaví.

Díky turismu je Harrachov celkem živé město a kromě lyžování a výletování po přírodě si zde snadno zajdete i na nákupy nebo do restaurace. Určitě se ale podívejte na proslulé Mumlavské vodopády.

Stav domu: Poslední rekonstrukce společně s přístavbou domu proběhla kolem roku 1988. Do domu je zavedena elektřina i voda. Střecha nejeví žádné známky poškození, avšak v jedné místnosti se zhroutil strop pod koupelnou, pravděpodobně z důvodu prasklé trubky. Dům bude jistě potřebovat další investice, ale dají se zde tvořit úžasné věci.

Zavolejte mi pro více informací a můžeme si domluvit prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Harrachově.