Prodej obchodního prostoru, Pozořice, Nad sokolovnou, 202 m2

Nad sokolovnou, Pozořice

3 980 000 Kč
/za nemovitost
Cena vč. provize a vč. právního servisu
Hypotéka od 18 968 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaNad sokolovnou, Pozořice
ID140025JK
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná202 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy202 m2
Plocha nemovitosti202 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
DopravaDálnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Parkování

Origo partneři v Pozořicích

Popis

Poohlížíte se po lukrativním místě pro Vaše podnikání? Je pro Vás důležitá lokalita a umístění v centru obce?
Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi nemovitost / obchodní prostor v žádané lokalitě městysu Pozořice. Velkou výhodou je její umístění v horní části náměstí, a tak v dosahu centra dění celého náměstí.
Nemovitost je vhodná pro různé obory - cukrárna, bar, móda, restaurace, kadeřnictví, kosmetika, masáže, prodejna, zázemí pro firmu apod. Venkovní stěnu lze využít pro reklamní účely. Nemovitost tak nabízí velký potenciál. Posledních 10 let sloužila jako cukrárna. Dříve zde byl dlouhodobě provozován bar a také prodejna s obuví. V současné době se jedná o nebytový, částečně vyklizený prostor.
Výlohy směřují na náměstí a umožňují tak dát o sobě vědět lidem projíždějícím a procházejícím kolem.
Původně byl objekt zkolaudován pro bydlení, následně vzhledem k podnikatelskému záměru byl způsob využití objektu upraven k obchodním účelům. Také je možné požádat na stavebním úřadě o změnu způsobu užívání zpět na rodinný dům.
Zastavěná plocha má výměru 202 m2, užitná plocha 103 m2.
Hlavní prostor domu, přístupný z ulice, disponuje velikostí cca 46 m2 a dvěma výlohami orientovanými směrem na náměstí. Dále se v objektu nachází další větší místnost s rozlohou cca 21 m2, menší průchozí pokoj o rozloze cca 16 m2, kuchyňská část, zvlášť toalety pro muže a ženy, koupelna se sprchovým koutem, kotelna, skladový prostor, zastřešené atrium a menší garáž. Další přístup do skladových prostor je z boční pravé strany přes průchod mezi domy. Nemovitost je zděná, střecha je z části sklonitá a z části rovná, vytápění zajišťuje plynový kotel. PENB nebyl dodán, proto je uvedena třída G.
Pozořice jsou situovány přibližně 15 km východně od Brna, v blízkosti je dálnice D1, na které jste za 6 minut. Žije zde přibližně 2 400 obyvatel.
V obci je místní úřad, základní i mateřská škola, pošta, lékaři, optika, hospoda, obchody, lékárna, kulturní dům apod. Oblast je také vyhledávaná kvůli rekreaci a krásné přírodě Drahanské vrchoviny.
Možnost financování úvěrem.
Pro více informací nebo dohodnutí prohlídky zavolejte nebo napište na uvedený kontakt.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Pozořicích.