Prodej obchodního prostoru, Rosice, Lipová, 51 m2

Lipová, Rosice

5 500 000 Kč
/za nemovitost
+ provize RK, včetně právního servisu
Hypotéka od 26 211 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaLipová, Rosice
ID30236
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná51 m2
Typ objektuPřízemní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Rosicích

Popis

Nabízíme k prodeji komerční prostor v obci Rosice u Brna se zavedeným provozem zmrzliny TOMIVO GELATO s možností okamžitého převzetí provozu.

Nemovitost se prodává vč. vybavení. Výhodou je perfektní poloha s možností parkování a nachází se na hlavním dopravním tahu obce. Klientela je již léta zavedená. Nemusíte rozjíždět vlastní marketingový provoz, vše již funguje několik let.

Celková plocha parcel činí 283 m2, z toho zastavěná plocha prodejny má výměru 51 m2. Nemovitost je řešena ve vysokém standartu kuchyňskou linkou, toaletou, výlevkou, bezpečnostním systémem vč. kamer a alarmu, klimatizací sloužící i k vytápění, ambienten osvětlení, hliníkovými okny a žulovými obklady. Součástí nemovitosti je posezení až pro 20 lidí vč. markýzy proti slunečnímu svitu. Působí velice útulně. Je také vhodná pro provoz pizzerie a rozvoz, výroba zákusků, cukrárny, či na částečné skladování zboží.

V případě, že vás naše nabídka zaujala neváhejte si sjednat její prohlídku.

Prodejní cena 5.500.000,-- + provize RK

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Rosicích (okr. Brno-venkov).