Prodej bytu 4+kk, Brno, Nachová, 104 m2 (ID: 1118644)

Nachová, Brno

11 146 000 Kč
/za nemovitost
Konečná cena, neplatíte provizi.
Hypotéka od 53 119 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNachová, Brno
ID10171
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná125 m2
Patro5.
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha104 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti95 kWh/m2 za rok
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
Terasa
Výtah

Origo partneři v Brně

Popis

Představujeme Vám poslední byty v projektu "Bydlení na Nachové" s nastěhováním v červenci 2024, jedná se o bydlení v jedné z nejzelenějších částí města Brna. Bydlení v Řečkovicích nabízí život kousek od centra a krok od přírody.

Nabízíme k prodeji bytovou jednotku o velikosti 4+kk s terasou o celkové ploše 125,32m2, která se nachází v 5.NP moderního rohového bytového domu s výtahem.

Dispozice: obývací pokoj s kuchyňským koutem 39,02m2 a terasou 22,40m2, ložnice 20.93m2, pokoj 15.43m2 a 11,33m2, předsíň 8.85m2, koupelna 5.52m2 a toaleta 1.84m2.
Orientace jednotky: obývací pokoj s kuchyňským koutem a terasou na SZ, pokoje na J.

K bytové jednotce je možné dokoupit parkovací či garážové stání.

Bytová jednotka bude vybavena zařizovacími předměty koupelny a WC, kdy je možné zvolit materiály pro dokončení (podlahy, dveře, obklady).

Městská část Řečkovice a Mokrá Hora se hlavně díky své poloze může pyšnit výbornou dostupností všech služeb. V okolí se nachází místní restaurace, kavárny, cukrárny, ale také obchodní pasáže. V této městské části je veškerá občanská vybavenost. Proto je bydlení vhodné jak pro mladé, tak pro rodiny s dětmi, kterým Řečkovice mohou nabídnout dostupnost mateřských i základních škol včetně 8-letého gymnázia v Řečkovicích.

Na financování části kupní ceny lze využít hypotéční úvěr či úvěr ze stavebního spoření, kdy bytovou jednotku lze použít jako zástavu úvěru. Prodej bytů je přímo od investora, neplatíte tedy provizi.

Jedná se o velmi vyhledávanou městskou část díky veškeré občanské vybavenosti, krásné přírodě a výborné infrastruktuře. Doporučujeme koupi, ať už z pohledu investice vzhledem k poloze bytu, stejně tak i pro vlastní bydlení.

Pro více informací, prohlídky či další nabídky bytových jednotek se obracejte na makléře.
Rádi také pomůžeme prostřednictvím našeho finančního poradce s nejvýhodnějším financováním Vašeho nového bydlení.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Brně.