Prodej bytu 3+kk, Nové Město nad Metují, Družební, 89 m2

Družební, Nové Město nad Metují

5 990 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí prodávající
Hypotéka od 28 547 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaDružební, Nové Město nad Metují
ID54717
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná89 m2
Patro2.
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
Balkon
Sklep

Origo partneři v Novém Městu nad Metují

Popis

Připravili jsme pro Vás jedinečnou nabídku prostorného bytu, který se nachází v novostavbě Rezidence Březinky v Novém Městě nad Metují. Byt o dispozici 3+kk o výměře 89,6 m2 s balkónem o výměře 4,9 m2 se nachází v druhém nadzemním podlaží. K bytu náleží sklepní kóje.

Interiér zahrnuje kuchyň s obývacím pokojem, dvě ložnice, koupelnu a samostatnou toaletu.

Dům svým rezidentům poskytuje dostatečné množství parkovacích stání a další žádané prostory pro kola a kočárky ve společných prostorech domu. Vše je esteticky sladěno a odpovídá standardům moderního bydlení s technickým zázemím na nejvyšší úrovni.

Toto místo nabízí díky svému strategickému umístění klidný životní styl díky poloze v klidné části Nového Města nad Metují při výjezdu z města směr Náchod (Vrchoviny). Zároveň však je v docházkové vzdálenosti historického centra města. Jen několik stovek metrů od rezidence se nachází školská i předškolní zařízení, zdravotní středisko a celá řada obchodů, sportovních a kulturních zařízení.

Pokud máte zájem o prohlídku, nebo o více informací kontaktujte nás.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Novém Městu nad Metují.