Prodej rodinného domu, Zlín, Prlovská, 120 m2

Prlovská, Zlín

7 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 38 078 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPrlovská, Zlín
ID01529
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná120 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy60 m2
Podlahová plocha120 m2
Plocha nemovitosti642 m2
Plocha nebytových prostor60 m2
Plocha zahrady430 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceDlážděná
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah
Parkování

Origo partneři v Zlíně

Popis

Hledáte dům v centru Zlína, a přitom na velmi klidném místě u lesa? Je pro Vás důležité absolutní soukromí a pěší dostupnost do centra města? Jedná se o opravdu jedinečnou nabídku rodinného domu 10 minut chůzí od centra města. Zde se domy neprodávají. Zde se dědí. Přesto zde pro Vás jeden mám.

Stávající dispozice dvoupatrového domu je 3+1 o podlahové ploše 120 m2. Dům je kompletně podsklepen, kde se nachází i prostorná garáž. Před domem je další prostor pro parkování jednoho vozu, klidně dodávky.

Tento dům je určen pro klienta, který si dům předělá podle svých představ. Prostoru k realizaci má opravdu hodně. Přístavbou k domu se dá změnit dispozice klidně na 5+kk s prostorem až 200 m2 podlahové plochy, s parkováním pro 2 - 3 auta apod. Ve fotkách. najdete vizualizaci možného budoucího stavu.

Největší výhody tohoto domu je místo, ideální pozemek o velikosti 642 m2, z čehož bude cca 450 m2 zahrady, na kterou se Vám vejde třeba i bazén, terasa a zahradní domek na nářadí. Přitom všem Vám zůstane dostatek zelené plochy pro vytvoření rodinné pohody. Zahrada je orientována na západní stranu, tudíž slunce bude dostatek. Za zahradou je lesní porost, který zajistí dostatek soukromí a příjemné klima. Zahrada je ideální obdélník bez svažitosti.
Zástavba v ulici je řešena kaskádově, tudíž máte dostatek soukromí.

Z terasy ve vrchním patře domu je nádherný výhled na krajinu a na centrum Zlína.

Dům je napojen na všechny inženýrské sítě. Vytápění je momentálně řešeno plynovým kotlem.

Dům se dá bezproblému užívat za stávající dispozice stačilo by dům zateplit a vnitřní prostory domu upravit pro svou potřebu. Myslím si ale, že tento dům je předurčený pro úpravu na moderní vilu v klidném prostředí obklopené zelení, přitom pár kroků od centru města.

V případě zájmu o více informací nebo prohlídku domu, mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zlíně.