Prodej bytu 3+kk, Pardubice, Pod Studánkou, 94 m2 (ID: 1109745)

Pod Studánkou, Pardubice III, Studánka, Pardubice

6 399 000 Kč

včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 30 496 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPod Studánkou, Pardubice III, Studánka, Pardubice
ID5
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná94 m2
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Pardubicích

Popis

Luxusní 3+kk se 2 rohovými balkony v OV, lokalita Pod Studánkou - Pardubice, Studánka.
Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej krásného slunného a nadstandardního bytu 3+kk se 2 prostornými - rohovými balkony ulice Pod Studánkou 752, Pardubice. 93,5 m, osobní vlastnictví, 3. podlaží zděného domu s výtahem, který prošel kolaudací v roce 2008.
Byt je v nadstandardním provedení. Kuchyň s jídelním prostorem, obývacím prostorem a vstupem na balkon. Kuchyňská linka na míru zhotovena firmou (KUCHYNĚ MAT s.r.o.) s dostatkem úložného prostoru a vestavěnými spotřebiči Ariston. Myčka, horkovzdušná trouba, varná deska, mikrovlnná trouba, digestoř, lednice zvlášť. Provedení kuchyně s ostrůvkem lze využít k barovému posezení. 2 samostatné ložnice, z jedné ložnice je vstup na druhý balkon. Všechny dveře mají dřevěné obložky. Do kuchyně zhotoveny dveře posuvné.
Koupelna s rohovou vanou, umyvadlo se skříňkou a zrcadlem, přípojka na pračku. WC oddělené, nová závěsná toaleta Geberit.
V pokojích jsou položeny plovoucí podlahy. Chodba, koupelna, WC dlažba. Okna plastová s vertikálními žaluziemi.
Chodbě, která je velice prostorná, vestavěné skříně se zrcadly a předsíňová stěna.
Elektřina v mědi.
K bytu náleží sklep 1.podzemním podlaží.
Bezproblémoví sousedé.
Nízké měsíční náklady, které včetně režií spojených s užíváním bytu činí max. 3.500,- Kč.
Topení dálkovým horkovodem Opatovice.
Orientace bytu na východ, jih a západ.
Volné po dohodě.
Veškerá občanská vybavenost v dosahu chůze.
Klidná a žádaná lokalita s dobrým parkováním a dopravní dostupností.
U domu dětské hřiště, cyklostezka s krásným lesoparkem a výhledem na centrum Apolenka.
Energetická třída C (ze zákona povinně uváděný neodpovídající údaj, skutečné náklady budou prokázány vyúčtováním za služby).
Cena 6,399.000,- Kč včetně provize RK a právních služeb. Prodej bytu 3+kk Pardubice, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 3. podlaží, z celkového počtu 5 podlaží, topení je řešeno jako ÚT dálkové, o ploše 94 m2, případně vybírejte i tady, Byty 3+kk Pardubice, je vybaven či je k dispozici balkon, parkování, výtah, sklep, zařízeno částečně nábytkem, bytové jádro zděné, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, blízké okolí lze popsat jako oblast obchodní a obytná, obytná, venkovská, lze také popsat jako bezbariérové bydlení, bydlení pro rodiny, novostavba, nízkoenergetický, mezi IS se můžete těšit na 230V, internet, tV kabel, elektro je zavedeno, a to 230V.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Pardubicích.