Prodej rodinného domu, Klenčí pod Čerchovem, 300 m2

Klenčí pod Čerchovem

7 999 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 38 121 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKlenčí pod Čerchovem
ID54189
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná300 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti1063 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Klenčí pod Čerchovem

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Na prodej dům s rozsáhlým pozemkem v centru malebné obce Klenčí pod Čerchovem. Tato prostorná nemovitost o celkové rozloze 2500 m2 je ideální pro vytvoření ubytovacího zařízení nebo pro vlastní bydlení.

Skládá se ze dvou obytných domů, technické budovy, garáže, stodoly, přístavků a rozsáhlé zahrady. Umístění v samotném centru obce je nejenom praktické pro denní potřeby, ale také poskytuje úžasný výhled na okolní krajinu.

Menší z obou domů nabízí obytné prostory v přízemí a v patře včetně prostorné kuchyně a dvou koupelen. Sklad a sklep zajišťují dostatek úložného prostoru pro veškeré potřeby.

Větší dům disponuje dvěma sklepními prostory, přízemím obsahujícím dva pokoje, kuchyni, koupelnu a oddělené WC. V prvním patře se nachází tři pokoje, další kuchyně a WC. V tomto domě je navíc k dispozici ještě 120 metrů čtverečních půdy, která vytváří vynikající možnost rozšíření domu o další obytnou plochu.

Součástí nabízené nemovitosti je také přístavba garáže s WC, prádelnou a dílnou, ideální pro uskladnění nástrojů a veškerou práci. Velká stodola s přístavky poskytují mnoho dalších možností využití a uskladnění.

Zajímavým lákadlem této nemovitosti je rozlehlá zahrada s ovocnými stromy a skleníkem. Zde si můžete užívat klidu a relaxace ve stínu stromů nebo pěstovat vlastní zeleninu a ovoce.

Celý komplex budov a pozemků je unikátní příležitostí pro ty, kteří hledají prostorné a flexibilní prostory v centru Klenčí pod Čerchovem.

Pro více informací a prohlídku neváhejte kontaktovat realitního specialistu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Klenčí pod Čerchovem.