Prodej pozemku pro bydlení, Polička - Horní Předměstí, Družstevní, 981 m2

Družstevní, Polička, Horní Předměstí

1 Kč
/za nemovitost
Cena k jednání, v RK
Hypotéka od 0 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaDružstevní, Polička, Horní Předměstí
IDN00084
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha981 m2
Plocha nemovitosti981 m2
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod

Origo partneři v Poličce

Popis

Zprostředkujeme Vám možnost získat do svého vlastnictví zajímavý stavební pozemek poblíž centra Poličky na Horním Předměstí. Na pozemku stojí dům se zastavěnou plochou 270m2, na který je vydán demoliční výměr (výměr součástí prodeje).

Dle územního plánu se jedná o pozemek spadající do ploch smíšených obytných (SO), tedy ploch určených k polyfunkčnímu využití, převážně pro bydlení. Přípustným využitím jsou mimo jiné jak rodinné, tak i bytové domy.

Ve stabilizovaném území (tento případ) je v okrajových částech města povoleno vybudovat 2 nadzemní podlaží (+ podkroví, na posouzení odboru územního plánovaní). S využitím terénní dispozice pozemku (výškový rozdíl mezi ulicemi V. Hálka a Družstevní) je teoreticky možné uvažovat se 3 podlažími celkově, kdy 1PP může akomodovat parkování, technické a skladovací plochy a 2 nadzemní podlaží plochy obytné (+ teoreticky obytné podkroví).

Sousední objekt, který historicky tvořil s prodávanou nemovitostí jeden celek, je momentálně také na prodej. Budoucí majitel má jedinečnou příležitost obě poloviny opět propojit a tím získat zajímavý pozemek v lukrativní lokalitě poskytující příjemné skloubení snadného dosahu centra města s přírodou doslova na prahu domu.

Cena k jednání

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Poličce.