Prodej pozemku pro bydlení, Polička - Horní Předměstí, Družstevní, 1969 m2

Družstevní, Polička, Horní Předměstí

1 Kč
/za nemovitost
Cena k jednání, v RK
Hypotéka od 0 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaDružstevní, Polička, Horní Předměstí
IDN00083
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha1969 m2
Plocha nemovitosti1969 m2
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod

Origo partneři v Poličce

Popis

Zprostředkujeme Vám možnost získat do svého vlastnictví zajímavý stavební pozemek v lukrativní lokalitě poblíž centra Poličky na Horním Předměstí. Na pozemku stojí 2 domy, historicky tvořící jeden celek, momentálně patřící různým majitelům (označení "A" a "B"). Na dům "A" je vydán demoliční výměr (výměr součástí prodeje). Budoucí majitel má jedinečnou příležitost obě poloviny opět propojit a tím získat zajímavý pozemek v lukrativní lokalitě poskytující příjemné skloubení snadného dosahu centra města s přírodou doslova na prahu domu.

Dle územního plánu se jedná o pozemek spadající do ploch smíšených obytných (SO), tedy ploch určených k polyfunkčnímu využití, převážně pro bydlení. Přípustným využitím jsou mimo jiné jak rodinné, tak i bytové domy.

Ve stabilizovaném území (tento případ) je v okrajových částech města povoleno vybudovat 2 nadzemní podlaží (+ podkroví, na posouzení odboru územního plánovaní). S využitím terénní dispozice pozemku (výškový rozdíl mezi ulicemi V. Hálka a Družstevní) je teoreticky možné uvažovat se 3 podlažími celkově, kdy 1PP může akomodovat parkování, technické a skladovací plochy a 2 nadzemní podlaží plochy obytné (+ teoreticky obytné podkroví).

Cena k jednání

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Poličce.