Prodej rodinného domu, Kunice - Dolní Lomnice, Lomnická, 550 m2

Lomnická, Kunice, Dolní Lomnice

13 860 000 Kč
/za nemovitost
all inclusive
Hypotéka od 66 053 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLomnická, Kunice, Dolní Lomnice
ID14247
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná550 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy400 m2
Plocha nemovitosti1600 m2
Plocha zahrady1200 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Terasa
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Kunicích

Úklidové služby

Popis

Dovoluji si vám nabídnout nemovitosti, která má více než stoletou historii a skrývá v sobě kus dávného českého dědictví. Tento dům, který kdysi sloužil jako hospoda, obchod a hospodářství pro místní obyvatele, se nyní stává vaší jedinečnou příležitostí získat kousek historie pro sebe.
Tento půvabný dům byl postaven před více než sto lety, v roce 1890, a nejstarší část, vyrobená z kamene, obsahuje stodolu a chlév, které nám připomínají bohatou historii venkovského života. Postupem času byly k domu přistavěny další části, včetně pivnice, obchodu a hostinského sálu.

Po mnoho let sloužila tato nemovitost jako oblíbené místo pro setkávání místních obyvatel a nyní máte možnost obnovit tuto tradici. V letech 1991 až 2018 prošel dům důkladnou rekonstrukcí a od roku 2014 znovu ožil hostinský sál. V současné době slouží nemovitost k soukromým účelům, ale její potenciál je nevyčerpatelný.

Celý půdní prostor je připraven k vestavbě dalších místností. Dům má klenuté sklepy a vlastní studnu. Přípojka plynu je na hranici pozemku. Je připojen na kanalizaci i vodovod.
V okolí se nachází mnoho zajímavých míst, jako je Velkopopovický pivovar, naučná stezka barona Ringhofera a zámek Brechtold v Kunicích. Krásná příroda a blízkost výstavby soukromých rodinných domů zajišťují příjemné a klidné životní prostředí.

Nabídka této nemovitosti zahrnuje také výbornou dostupnost do Prahy, což vám umožní užívat si výhody městského života a zároveň se těšit z poklidného venkovského prostředí. Tento dům není jen nemovitostí, je to příležitost stát se součástí bohaté historie tohoto místa a vytvořit vlastní příběh.

Staňte se součástí příběhu tohoto domu a vytvořte si zde svůj vlastní příběh. Kontaktujte mě ještě dnes a začněte snít o tom, jak to bude vypadat, když budete mít tuto krásnou nemovitost jako svůj domov.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kunicích (okr. Praha-východ).