Prodej rodinného domu, Chýně, Hlavní, 214 m2

Hlavní, Chýně

11 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 54 758 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHlavní, Chýně
ID262-NP00351
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná214 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy132 m2
Plocha nemovitosti743 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Převod do OV

Origo partneři v Chýni

Úklidové služby

Popis

Máme tu úžasnou nabídku - rodinný dům s pozemkem o rozloze 743 m2 v malebné obci Chýně nedaleko Prahy. Tato dřevostavba je nesmírně prostorná a nabízí dvě bytové jednotky s plnou dispozicí 3+kk.

V přízemí domu najdete velký obývací prostor, který je vkusně propojen s jídelním koutem a moderní kuchyní. Dva samostatné pokoje nabízejí mnoho možností pro vaši rodinu. Koupelna s relaxační vanou a přidruženým toaletním zařízením, praktická technická místnost a garáž s přímým vstupem do domu pro vaše pohodlí. Když toužíte po čerstvém vzduchu, vychutnejte si klid na terase s výhledem na krásnou zahradu. Přízemí je vybaveno podlahovým topením pro maximální komfort.

V 1. patře domu můžete objevit další obývací pokoj s kuchyňským koutem, který poskytuje možnost vytvořit si vlastní kulinářské umění. Dva příjemné pokoje mohou sloužit jako ložnice, pracovny nebo dětské pokoje. Šatna, abyste měli dostatek místa pro uložení svých věcí, a další koupelna se
sprchovým koutem. Samostatná toaleta pro dodatečný komfort.

Tato nemovitost je ideální pro větší rodinu, dvougenerační bydlení nebo jako investice s možností pronájmu jedné jednotky a vlastního bydlení v druhé.

Tento úchvatný dům nabízí ideální kombinaci klidného venkovského života a výborné dostupnosti do Prahy. Pokud hledáte dokonalý domov pro vaši rodinu, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo prohlídku této úžasné dřevostavby.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chýni.