Prodej chaty, Dolní Moravice - Horní Moravice, 114 m2

Dolní Moravice, Horní Moravice

3 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 632 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDolní Moravice, Horní Moravice
ID818264
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná114 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti121 m2

Origo partneři v Dolní Moravici

Popis

Nabízíme k prodeji velmi krásnou chatu v kouzelné a téměř panenské krajině Hrubého Jeseníku. Jedná se o dva krásné a útulné apartmány z nichž jeden apartmán v přízemí s terasou, dvě koupelny, vybavenou kuchyňkou a TV se satelitním připojením, má kapacitu 5 lůžek a druhý v patře má kapacitu 6 lůžek, dvě koupelny s vanou a WC, vybavenou kuchyňku a TV se satelitním připojením. Apartmány mají ve svém vybavení kompletně zařízené kuchyňky, ve kterých si můžete pohodlně připravit celodenní stravování. V kuchyni nechybí sklokeramická varná deska, varná konvice, mikrovlnná trouba a lednice.
Večery si můžete zpříjemnit grilováním. Chata je v krásné přírodě a na své si přijdou pěší turisté i milovníci cyklistických výletů. Vydat se můžete po horách a naučných stezkách nebo navštívit jeskyně, hrady, zámky a muzea. Za návštěvu stojí například nejvyšší hora Jeseníků Praděd, zámek Janovice, Jeskyně Na Pomezí či 2,5 kilometru vzdálený ski areál Čerťák. Hypotéku Vám vyřídíme přes naše hypocentrum.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Dolní Moravici.