Prodej vily, Plzeň - Černice, Na Výsluní, 335 m2

Na Výsluní, Plzeň, okres plzeň-město, Plzeň 2-Slovany

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Výsluní, Plzeň, okres plzeň-město, Plzeň 2-Slovany
ID23995
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná431 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy301 m2
Podlahová plocha335 m2
Plocha nemovitosti1174 m2
Plocha nebytových prostor52 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
VodaDálkový vodovod
Garáž
Lodžie
Terasa
Výtah

Origo partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Exkluzivně nabízíme ke koupi samostatně stojící třípodlažní vilu o dispozici 5+kk, plocha 1.NP a 2. NP činí každá 160 m2, 3.NP má 15 m2. Dále je v 1.NP umístěn bazén s vytápěnou podlahou, který je součástí domu. Na zahradě je dvojgaráž s velkým nebytovým prostorem a zahradní domek. Její nespornou výhodou je udržovaná zahrada se vzrostlou zelení a terasou, která nabízí klidné místo pro relaxaci a další devízou je parkování pro více aut na pozemku a na příjezdové komunikaci.
Cihlový dům byl postaven v roce 1994 a jeho užitná plocha 330 m2 zahrnuje dvojgaráž s nebytovým prostorem 52 m2. Pozemek má celkově 1174 m2, z čehož 301 m2 je zastavěná plocha a zbývajících 873 m2 zahrnuje udržovaná zahrada. V 1. NP je velký obývací prostor, který je rozdělen do dvou odpočinkových relaxačních zón, první je před krbem s výstupem přes francouzská okna směrem na terasu a zahradu z jižní části a druhý je umístěn vedle vstupu do bazénové části. Orientace francouzských posuvných oken do zahrady zajišťuje dostatek světla a zároveň soukromí. Dále je u vstupní chodby umístěna technická místnost, na chodbu navazuje kuchyně spojená s jídelnou a obývacím pokojem, odtud vede dřevěné schodiště do 2. NP, kde se nachází ložnice a čtyři pokoje se samostatnými vstupy. Hlavní ložnice navíc nabízí otevřený vstup na terasu (15 m2) s výhledem do zahrady. V každém podlaží se nachází WC, v patře je velká koupelna s vanou a sprchovým koutem. Dále se po dřevěném schodišti dostaneme do 3. NP, kde je vyhlídkový prostor o vel. 15 m2, který nabízí překrásné pohledy do všech světových stran, a to díky umístění oken po celém obvodu. V současnosti je tento prostor využívám pro relaxaci. Dům je plně zateplen, nyní je vytápěn pomocí tepelného čerpadla. Voda je řešena jak z obecního vodovodu, tak ze studny.
Samozřejmostí je i zabezpečovací systém a dálkově ovládaná vrata. V garáži je umístěn wallbox- nabíjecí stanice pro elektromobily.
Velkou předností tohoto domu je možnost parkování i na vlastním pozemku.
Vytápění objektu zajišťuje tepelné čerpadlo voda – vzduch, na střeše jsou umístěny solární panely, náklady na celkový provoz domu činí 5tis. Kč za měsíc. Jednotlivé místnosti mají zónovou regulaci, radiátory v patře jsou osazeny termostatickými hlavicemi, které umožňují plynulou regulaci spotřeby. V 1. NP je podlahové vytápění.
Vila stojí ve vyhledávané lokalitě v Plzni, Černicích, na klidném místě, v lokalitě s rychlou dostupností do centra Plzně a k dálnici D5. Lokalita disponuje velmi dobrou občanskou vybaveností včetně obchodů, mateřské a základní školy, úřadu či praktického lékaře. Pár minut autem od domu se také nachází obchodní centrum Olympia. V okolí najdete množství volnočasových aktivit včetně turistických tras, přírodní park u řeky, cyklostezky a mnoho restaurací.
Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. O hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída tét...

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Plzni.