Prodej bytu 2+kk, Praha - Vinohrady, Irkutská, 64 m2

Irkutská, Vinohrady - Praha 10

7 290 000 Kč
/za nemovitost
plus provize 2%
Hypotéka od 34 742 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaIrkutská, Vinohrady - Praha 10
IDN37
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná64 m2
Patro1. z 3
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha64 m2
Plocha zahrady424 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
TopeníLokální plynové
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme velmi pěkný byt v osobním vlastnictví 2+kk po kompletní rekonstrukci - celkem 63 m2 v rekonstruované činžovní vile v klidné části Prahy 10 na rozhraní Vinohrad a Strašnic. Kompletní rekonstrukce bytu byla dokončena v roce 2022. Byt se nachází v přízemí orientovaný do klidné zahrady. Bezproblémové parkování přímo před domem. Bytový dům je ve výborném stavu po kompletní revitalizaci – nová fasáda, stoupačky, rozvody vody, schránky. U domu je k využití pouze pro rezidenty krásná, udržovaná zahrada 420 m2. Dobře fungující SVJ. Tato lokalita má veškerou občanskou vybavenost - supermarket, lékárna, pošta, fak. nemocnice Vinohrady, školy a školky, autobusová a tramvajová zastávka se spojem do centra případně na metro Strašnická/Želivského. Byt je v současné době výhodně pronajatý s krátkou výpovědní lhůtou, možnost převzetí nájemce pro investory, případně ukončení nájmu a nastěhování. Nabízíme prodej bytu i na splátky za výhodných podmínek (vhodné pro zájemce bez možnosti hypotéky i cizince). Zajišťujeme a hradíme i veškerý právní servis včetně smluv a úschovy prostředků. Nemovitost nemá žádné právní vady, věcná břemena apod.

Rekonstrukce bytu zahrnuje:
● kompletní výměnu elektroinstalačních rozvodů (v mědi)
● kompletní výměnu rozvodů vody a odpadu
● nová plastová okna s izolačním dvojsklem
● kompletní úprava povrchů stěn (stěrkování, malování)
● nové plovoucí podlahy
● podlahové obvodové lišty
● nové foliované interiérové dveře
● nové obklady a dlažba
● kompletní rekonstrukce koupelny a toalety včetně umyvadla, vany, zrcadla a závěsného WC
● zabudovaná splachovací nádržka s 2 tlačítky na regulaci
● baterie umyvadlová Hansgrohe
● sprchová hadice s hlavicí
● plynový kotel Vaillant
● designové otopné radiátory
● kuchyňská linka na míru bílá se spotřebiči (myčka nádobí, el. trouba, varná deska -4 plotýnkyky, digestoř, dřez+baterie, LED podsvícení)

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 10.